Norsk
Gamereactor
Videos
Dragon's Dogma 2
HQ

All You Need to Know about Dragon's Dogma 2 (Sponsored)

Vi ser nærmere på noen av de viktigste elementene i Capcoms etterlengtede og omfattende fantasy-rollespill, som kommer til PC, PS5 og Xbox Series X/S-konsoller 22. mars 2024.

Audio transcriptions

"Vi har måttet vente en stund, men nå er det endelig tid for å ta del i Dragon's Dogma 2 i Capcoms etterlengtede oppfølger.
Spillet kommer til PC, PS5 og Xbox Series X- og S-konsoller allerede 22. mars 2024, har vi vendt blikket mot Dragon's Dogma 2 for å fortelle deg alt du trenger å vite om denne lovende, omfattende fantasy-tittelen."

"Dragon's Dogma 2 er et fortellingsdrevet fantasy-actionrollespill for én spiller.
I spillet ikler spilleren seg en arism, en karakter som kan tilpasses til en av mange ulike spillestiler.
takket være den brede samlingen av yrker og tilpasningselementer som tilbys.
Helt fra starten av kan du definere karakterens utseende, velge favorittvåpen og kampstiler, og deretter videreutvikle dem etter hvert som historien skrider frem med bedre, kraftigere og mer allsidige elementer."

"Enten du foretrekker å komme tett på som kriger, eller du liker å tilpasse deg elementene som trollmann, eller om du foretrekker høy mobilitet og å snike deg inn og ut av kamper som tyv, Dragon's Dogma 2 gir deg alle verktøyene du trenger for å bygge karakteren din slik du vil.
I Dragon's Dogma 2 er det svært viktig å kunne tilpasse karakteren sin fordi verden er full av monstre og dødelige skapninger."

"Denne vidstrakte fantasiverdenen vekkes til live ved hjelp av den fineste moderne grafikken, er designet for å være detaljert og oppslukende, noe som oppnås ved å tilby en rekke unike biomer å utforske.
Fra den tørre canyonstaten Batal til de frodige skogene i Vermund, verden er vakker å se på, men den er heller ikke et sted for de sarte sjelene."

"Landet er bebodd av alle slags monstre, fra skjeletter og ulver til troll og levende døde.
Det er imidlertid ikke disse velkjente fiendene som vil volde deg mest problemer.
Som ildsprutende draker, den ruvende, vandrende kjempen Talos, fantastiske monstrøsiteter som kimærer og griffer, og magiske vekter eller den fryktinngytende Dullahan vil gjøre din ferd gjennom landet enda mer utfordrende."

"Heldigvis støtter Dragon's Dogma 2 en kampsuite som lar deg sette ditt eget preg på kampene og spille på den måten som passer deg.
Med en samling kraftige evner og ferdigheter som du kan bruke og aktivere etter eget ønske, pluss handlinger som gjør at du kan kappe og klatre på enorme monstre og ramme dem på deres svakeste punkter, kampsuiten er utviklet ved hjelp av en kompleks fysikkmotor som gir deg alle verktøyene du trenger for å overvinne trusler."

"Men hvis det skulle bli for tøft, har Capcom også lagt inn elementer som lar deg rekruttere bønder som kan følge deg på reisen og hjelpe deg i kampene.
Hver arisen har med seg en datastyrt bonde som følger ham eller henne på hele reisen, og som kan tilpasses i stor grad, men partiene kan også utvides med ytterligere to rekrutterte bønder som gir en hjelpende hånd der du trenger det mest."

"Ved å kombinere et variert utvalg av figurer med ulike yrker, kan du skape et lag som er bygget for å takle de største og mest krevende utfordringene som Dragon's Dogma 2-verdenen kan by på.
Du begynner sikkert å lure på hvorfor du utforsker verden og kjemper mot alle disse farlige fantasidyrene.
Hovedmålet med Dragon's Dogma 2 er å oppfylle skjebnen din, reise rundt i verden og overvinne trusler, og å vokse i styrke med det endelige målet å finne og drepe dragen for å ta tilbake hjertet som den stjal fra deg i utgangspunktet."

"Det sier seg selv at historien i Dragon's Dogma 2 er svært personlig.
Så spørsmålet er om du er klar for oppgaven?
I så fall er den gode nyheten at du snart kan begynne reisen i Dragon's Dogma 2, for denne spennende oppfølgeren lanseres på PC, PS5 og Xbox Series X- og S-plattformene 22. mars 2024."

Sponsored

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere