Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Spillutviklere saksøkes for å gjøre spillene sine for avhengighetsskapende

Skaperne av blant annet GTA og Minecraft saksøkes for å ha gjort spillene sine avhengighetsskapende.

Audio transcriptions

"Hei og velkommen til en ny GRTV-nyhet, den siste for denne uken, det er påskeferie, det er litt merkelig, det er en stor greie i Europa, mer enn det er på den andre siden av dammen...
kanskje, men i alle fall er vi her som alltid for å levere det nyeste og beste når det gjelder spill, utstyr, teknologi, underholdning, uansett hva du liker, uansett hva du elsker, har vi alltid her på GRTV News og selvfølgelig i det bredere Gamereactor Network, så hvis du er interessert i det liker filmanmeldelser, spillanmeldelser, eksklusivt innhold og mye, mye mer, kan du alltid sjekke Gamereactor, uansett hvor du får det fra, men uten videre, i dag har vi en interessant nyheter, spillutviklere blir saksøkt for å gjøre spillene sine for avhengighetsskapende og tilsynelatende ...dette skaper bølger, det har vært en rekke søksmål som er samlet av PC- og spillere her, rettet mot slike som Rockstar, som åpenbart har laget GTA, Mojang, Minecraft, Activision Blizzard, Call of Duty World of Warcraft, Epic Games, Fortnite, Roblox, Roblox, Roblox og flere for å gjøre spillene sine for avhengighetsskapende, det er på en måte, vi skal bruke ett eksempel her med en mor fra Arkansas som saksøker på vegne av, eller på en måte saksøker for å få kompensasjon..."

"på grunn av atferden hun har sett hos sønnen sin, og hun sier at han siden han var 12 år har vært sterkt involvert i spilling, og nå er han 21. Spillingen har angivelig fått ham til å droppe ut av skolen.
fra skolen, fått depresjon og angst og vist abstinenssymptomer og fysiske utbrudd.
og sinne, atferd som hun er svært ukomfortabel med, og ja, i søksmålet hevdes det at skaperne er ansvarlige for dette, ettersom de har gjort spillet så avhengighetsskapende at det har forårsaket en slags lignende, nesten narkotika- eller gamblinglignende avhengighet hos spillere som det ville gjort med enhver annen avhengighet."

"egentlig, men på den andre siden kommer skaperne åpenbart ikke til å ta dette på alvor.
og argumentet deres er at de egentlig uttrykker seg selv, siden dette er amerikanske saker.
og rettighetene i det første grunnlovstillegget er så viktige der, er argumentet deres at det er deres første rett til å kunne uttrykke seg gjennom spill, og når de lager et spill, gjør de det til en det for underholdende, er noe de ikke kan straffes for. Det er her det på en måte begynner å bli interessant, for er det underholdende eller avhengighetsskapende? Det er på en måte det argumentet som jeg er overlater til dere i kommentarfeltet, men personlig mener jeg at det er et argument for at det er underholdende eller avhengighetsskapende."

"for at spill nå krever for mye av tiden din, og at de kan være et bytte for kanskje mer sårbare mennesker som ikke har like lett for å skru av skjermen. De er også en flott fluktmulighet men for folk som kanskje allerede har sosial angst og sliter med å få venner, er de også en god fluktmulighet.
og du vet, du kan få noen av alle de fleste, jeg vil si mange unge mennesker, noen av sine beste venner i dag vil sannsynligvis være skapt eller til og med helt og holdent gjennom spilling."

"og det er ganske kult, men samtidig tror jeg at det faktum at man må tilbringe mye tid med å spille et visst antall timer i måneden for å maksimere Battle Pass, eller en viss sum penger i måneden for å få måned er litt... ikke en måned, men hver gang en ny sesong kommer ut, så du skjønner i bunn og grunn hva det går ut på. Det er en litt usikkert for fremtiden. Hva synes du? Jeg synes dette er en veldig interessant rekke av søksmål..."

"for på den ene siden har du gærninger som mener at spilling er roten til alt ondt...
og på den andre siden har du de som mener at spilling er roten til alt godt. Det er sannsynligvis sannheten ligger et sted i midten, som alltid, men vi ses snart til en ny GRTV-nyhet. Ha det bra."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere