Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - PS2 ser ut til å ha solgt enda bedre enn forventet.

Tidligere PlayStation-sjef Jim Ryan antyder det samme.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. Det er april nå, og vel vi har nettopp tilbakelagt den store påskehelgen, og i tillegg har vi nettopp vært i april, som var en helligdag for oss i Storbritannia, og i og med at det var en helligdag A. at det ikke er så mange nye, spennende nyheter å komme med i dag, og at det ikke der ute, og B. av de ferske, spennende nyhetene som er der ute, er mange av dem vanskelig å avgjøre om de er sanne eller ikke på grunn av at det har vært 1. april. Men det er én ting som vi ser ut til å være ganske sikre på, og det er en påstand om at tidligere PlayStation-sjef Jim Ryan har gått ut med. Vi har visst en stund at PlayStation 2 er den mest solgte konsollen gjennom tidene, men ut fra Jim Ryans nyeste kommentarer ser det ut til at den er enda mer vellykket enn vi har trodd. Så når det er sagt la oss dykke ned i saken og sjekke ut dette. Jim Ryan hevder at PS2 solgte mer enn 160 millioner enheter. Er dette sant? Den nye, tidligere PlayStation-sjefen tok farvel til rampelyset ved å øke PlayStation 2-tallene med 5 millioner. Fra og med i dag, april 1. april, som var i går, er Jim Ryan ikke lenger offisielt en del av PlayStation-toppen."

"Den tidligere Sony-sjefen tok farvel med gamerne i en podcast på PlayStation bloggen der de gjennomgikk hele Ryans mer enn 30 år lange karriere i selskapet. En av de første Sony PlayStation-kontorene i Europa rett etter lanseringen av den første modellen.
helt frem til i dag. En historie om mediet som utvilsomt har etterlatt seg en ganske overraskende kommentar som en epilog. Ryan hevder at PS2, den mest solgte konsollen i historien, solgte 160 millioner, og ikke 155 millioner som de offisielle tallene fra Sony selv, hvis siste data om maskinvaren stammer fra 2012. Men er disse tallene reelle? Ønsket Ryan å for å utnytte dem til å generere en siste mediestorm? Det er vanskelig å si, selv om brukeren Zugex fra Nikko Partners har gjort en ganske detaljert undersøkelse av saken i en tråd på X slash Twitter. Hovedpoenget med undersøkelsen er at det har gått ni måneder siden siden den siste offisielle datoen og nedleggelsen av PlayStation 2 frem til januar 2013. Det er også vektet basert på offisielle PS3-distribusjonsdata i løpet av de første månedene av sameksistensen."

"Anslaget tyder på at PlayStation 2, i mangel av offisielle tall ut over Ryans ord, faktisk klarte å nå 159,1 millioner, noe som økte gapet til Nintendo DS, og setter et nytt mål for Nintendo Switch, som man håper vil innta førsteplassen.
innen 2024. Hva tror du? Snakker Jim Ryan sant?
Så ja, det ser ut til at PlayStation 2 er enda mer vellykket enn vi har trodd."

"at den er. Den lå allerede i tet. 155 millioner er en enorm mengde, og det er en som vi ikke forventer at noe annet skal kunne ta den, med mindre Nintendo Switch er på vei til å ta kan ta det igjen. PlayStation 4 nådde et slags tak på rundt 170 millioner enheter, men den har blitt avviklet, Jeg sier at den har blitt avviklet, den produseres ikke lenger, så PlayStation 4 vil ikke komme i nærheten av det tallet. Nintendo Switch er den eneste som du ser på og tenker, det er en har sannsynligvis en sjanse til å klare det, fordi PlayStation 5 allerede er halvveis gjennom generasjonen sin, den er på rundt 50 millioner enheter per nå, så den må enten ha en veldig lang generasjon, som PlayStation 5, eller så må det komme en massiv tilstrømning av av salg. Nintendo Switch, på den annen side, kommer som kjent ikke til å være en får sin etterfølger mest sannsynlig i 2024, noe som betyr at den har dette året på seg til å ta igjen forspranget. Det betyr at de har dette året på seg til å ta igjen forspranget."

"det er omtrent 140 millioner enheter, Nintendo Switch, som betyr at de må ta igjen PlayStation 2s opprinnelige salg, må den generere rundt 50 millioner, men for å ta igjen PS2s opprinnelige siste tallet som Jim Ryan har slengt rundt seg med, må den ta igjen ca.
20 millioner enheter, noe som er en enorm mengde, men som vi har visst fra Nintendo Switch salget gjennom årene, liker folk denne konsollen, og selv når Nintendo Switch-etterfølgeren kommer ut, forventer jeg at Nintendo Switch kommer til å fortsette å selge, og at den mest sannsynlig vil fortsette å bli produsert en kort stund også, så det er en veldig reell sjanse for at Nintendo Switch blir tidenes mest solgte konsoll, men frem til da er det PlayStation 2 et enda større forsprang, så det ser ut til at det er det som kommer til å skje."

"det viktigste å ta med seg. Ellers har vi ikke mer tid til rådighet i dagens episode.
av GRTV News, vi er tilbake i morgen med neste episode, så følg med på da skal vi forhåpentligvis snakke om noe som er betydelig mer interessant, men ja, takk for at dere så med, og vi ses i neste episode. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere