Norsk
Gamereactor
Videos
Battlefield 2042
HQ

GRTV-nyheter - Battlefield 2042 får ikke flere sesonger

Sesong 7 blir Battlefield 2042's siste.

Audio transcriptions

"Hei og velkommen tilbake til GRTVs After News, jeg heter Alex, etter en liten pause er jeg tilbake.
for å gi deg det siste og beste innen teknologi, spillutstyr, underholdning og mer til.
du liker, og som alltid, uansett hva du elsker, har vi det her på GRTV News og også i det bredere Gamereactor-nettverket, så hvis du liker filmanmeldelser, spillanmeldelser, film- og forhåndsomtaler, forhåndsomtaler av spill, eksklusivt innhold, alt dette og mye mer."

"på den ene siden, sørg for å sjekke ut Gamereactor uansett hvor du får det fra, men uten ytterligere ado i dag, litt triste nyheter her for deg, med Ben, som nok en gang treffer oss med en liten cameo-opptreden, men ja, det er en litt trist nyhet, Battlefield 2042 er på en måte ned, den kommer ikke til å få noen flere nye sesonger, den kommer til å få noen mindre innhold, som DICE har forklart, men i utgangspunktet har DICE og EA bekreftet at Battlefield 2042s 7. sesong blir den siste. Battlefield 2042 er et svært kontroversielt spill for mange."

"mange, og jeg tror det var den siste spikeren i kisten for at EA virkelig skulle begynne å få dårlig rykte på seg, og det med rette, for mange var virkelig lei av Battlefield-produktene.
formelen, og at det ikke hadde klart å bli den skytespillserien som virkelig var en føltes som en konkurrent til COD på et tidspunkt, du vet Battlefield 3, 4, til og med 1 føltes veldig som om de aldri kom til å slå Call of Duty, men de kom definitivt til å slå COD."

"på en måte kjempe bra og føle seg som en egen franchise som var verdt å spille.
men ja, og Battlefield 2042 i seg selv begynte som et buggy-kaos, et absolutt kaos.
likevel har det på en måte tatt seg opp igjen i løpet av disse sesongene, og jeg tror EA, du vet, jeg vil bare lese opp uttalelsen her fra DICE, for jeg synes den viser ganske godt hvordan hvordan reisen har vært for Battlefield 2042."

"Selv om vi har hatt glede av og er stolte av å skape disse sesongene med tilleggsinnhold til Battlefield 2042, er det nå nødvendig for oss å vende blikket fra nåtiden til fremtiden. Det dette til syvende og sist betyr at sesong 7 blir den siste sesongen i Battlefield 2042. Etter sesong 7 avsluttes, vil vi fortsette å støtte spillet med nye utfordringer og arrangementer i spillet, moduser og selvfølgelig løpende vedlikehold, men vi går bort fra å levere offisiell support."

"sesonger. På sett og vis er dette ganske bra, for det betyr at vi beveger oss i retning av å levere fremtiden. Det betyr at vi beveger oss vekk fra 2042 og inn i noe som forhåpentligvis er mye bedre. Jeg tror EA virkelig har lagt merke til det denne gangen.
at det ikke var bra nok. 2042-lanseringen var ikke god nok, og det gjenspeiler, du vet du vet, du kan ikke bare levere et dårlig spill år etter år etter år og få folk til å fortsette å gi deg penger for det. Så ja, vi kommer til å få et nytt Battlefield. Vi vet at vi får et Battlefield med fokus på én spiller, som jeg tror blir flyttet inn i hoveddelen av Battlefield-serien nå, så det ser ut til at vi kommer til å få en kampanje. Vi kommer til å få en kampanje etter alt å dømme."

"kommer også til å få et godt flerspillerspill, forhåpentligvis med en skikkelig kul evolusjon, for det er det vi alle elsker Battlefield for, ikke sant? Jeg mener, du vet, kanonene som du får, de er fine. Klassene du kan spille som, de er fine, men det du virkelig liker er ønsker å se, er skyskraperen som faller ned på hodet ditt midt i en kamp."

"eller, du vet, veggene som går i stykker når en stridsvogn ruller gjennom og vennene dine plutselig kommer seg i posisjon i blinde. Fortell meg hva som er ditt beste Battlefield-minne er. Det hadde vært ganske hyggelig. Når vi nå tar farvel med 2042, gi oss en liten hilsen.
meg et Battlefield-favorittminne hvis du har et. Ellers ser jeg deg i morgendagens GRTV-nyhetene. Ha det bra."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere