Norsk
Gamereactor
Videos
Invincible
HQ

GRTV News - Skybound leter etter støttespillere for å lage et AAA-spill Invincible

Invincible forgrener seg massivt som IP.

Audio transcriptions

"Hei, velkommen til dagens GRTV-nyheter. Jeg heter Alex og dekker ettermiddagens siste og beste nyheter.
når det gjelder spill, utstyr, underholdning, teknologi, hva du enn liker, hva du enn elsker, vi har har det alltid her på GRTV News og i Gamereactor Networks. Hvis du liker spillanmeldelser, filmanmeldelser, forhåndsvisninger av spill, eksklusivt innhold og mye mer, Husk å sjekke ut Gamereactor uansett hvor du får det fra. Men uten mer ståhei, Vi tar for oss dagens nyheter, og vi ser på AAA-spillet Invincible. Skybound leter etter støttespillere for å lage spillet. De har allerede fått inn 450 000 dollar."

"til dette spillet, men som vi vet, kreves det mye mer enn det for å tjene penger i dag.
Det ser imidlertid ut til at Invincible bare kommer til å rulle videre. Det er IP-en som mange er interessert i nå som sesong 2 nettopp er avsluttet, Sesong 3 er bekreftet, og sesong 4 og 5 er muligens på trappene fra Skybound."

"dokument også. Det har forresten også blitt samlet inn 18 millioner dollar fra investorer. Det er ikke bare de 450 000 dollarene som er lagt frem. Men ja, AAA, Invincible-spillet. Vi har allerede sett videospillet Invincible Atomy, som er en slags pek-og-klikk-fortelling.
eventyr, og vi har også sett Guardians of the Globe-mobilspillet, men dette er et ville være det første store skrittet for Invincible inn i spillverdenen, inn i AAA-spillområdet. Vi vet allerede at vi kommer til å få mange Invincible-prosjekter."

"på trappene. I tillegg til TV-serien har vi Invincible-filmen som er på trappene.
på vent. Robert Kirkman snakker hele tiden om at de er i ferd med å bestemme seg for hva de skal gjøre med filmen.
at den ikke må tråkke TV-serien på tærne. Han snakker litt litt om prosjektet, kan vi bare ta et sitat her fra Republic-siden."

"Ved å utvikle dette spillet in-house under full kontroll av vårt team av franchise-interessenter og selveste Robert Kirkman, skaperen av Invincible-IP-en, skaper vi et svært ettertraktet spill som er garantert for både fans av tegneserien, den verdensomspennende TV-serien og seriøse spillere.
fullstendig fengslet av den enestående Invincible-opplevelsen. Og ved å skape dette prosjektet vil vi høste fordelene ved å være eier av IP-rettighetene, utvikler og utgiver."

"noe som gir økt verdi for våre interessenter. Så i bunn og grunn prøver de på en måte å tilfredsstille fans og interessenter ved å si: "Vi kommer til å fortsette å gjøre det vi kan".
det hele internt, og derfor vil alle pengene gå til de som investerer, og ikke til de som er i oss, og det kommer ikke til å bli noen sammenblanding av forskjellige ideer, fordi Robert Kirkman leder prosjektet. Jeg vil ikke si at dette prosjektet kommer til å lanseres med det første, ettersom de leter etter investorer, og vi vet at hvor lang tid det tar å lage et spill i dag. Du vil sannsynligvis til og med tenke på neste konsollgenerasjon på når dette kan komme ut. Men det er likevel spennende. Folkens elsker superheltspill. Batman Arkham har på en måte dominert det området i mange år."

"en stund, men så kom Marvels Spider-Man fra Insomniac også, og det er en rekke også Wonder Woman fra Monolith å se frem til. Det finnes mange superheltspill der ute.
men det er alltid et ønske om flere, som noen mindre kjente, som Marvels Midnight Suns, som var veldig bra selv om det ikke var så mange som spilte det. Men likevel, du vet, det er mye å ønske seg, og spesielt med tanke på Invincibles popularitet kan jeg ikke ser ikke for meg at dette kan gå galt, for det virker som en perfekt kombinasjon av ideer..."

"men la meg få vite hva du synes om et Invincible AAA-spill, så ses vi i morgendagens GRTV.
Nyhetsvideo."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere