Norsk
Gamereactor
Videos
Baldur's Gate III
HQ

GRTV News - D&D-eier Hasbro er allerede på jakt etter partnere til Baldur's Gate-oppfølgeren

Selv uten Larian ved roret er dette ikke slutten for Baldur's Gate-serien.

Audio transcriptions

"Hei, velkommen til dagens GRTV-nyheter, jeg heter som vanlig Alex, og dekker det siste og beste innen når det gjelder spill, utstyr, teknologi, underholdning, uansett hva du liker, uansett hva du elsker, har vi alltid noe for deg her på GRTV News og i Gamereactor-nettverket som helhet."

"Så hvis du liker spillanmeldelser, filmanmeldelser, forhåndsomtaler av spill og mye mer, må du sørge for at å sjekke ut Gamereactor uansett hvor du får det fra. Men uten mer om og men, la oss komme i gang med til dagens nyhetssak. Det dreier seg om Baldur's Gate 3, potensielt Baldur's Gate 4, hva det nå enn kommer til å hete. Hasbro, som eier D&D og dermed også rettighetene til spillet, har allerede til Baldur's Gate-IP-en, ser på et nytt spill. Tidligere i år har vi hørte vi at Larian, som laget Baldur's Gate 3, ikke ville komme tilbake med Baldur's Gate."

"Gate 4 eller hva det måtte bli. Opprinnelig var planen at Larian skulle fortsette arbeidet med Baldur's Gate.
på en utvidelse eller en oppfølger eller noe sånt, men i stedet bestemte de seg for å dreie og ja, jeg tror det har vært den beste avgjørelsen for dem, slik det høres ut.
Det virker som om de er mye mer fornøyde med å jobbe med noe helt annet der, i stedet for å enn å bare gå tilbake til D&D, men med den suksessen Baldur's Gate 3 har hatt, er det åpenbart Hasbro og Wizards of the Coast, som eier D&D, kommer ikke akkurat til å la det skje."

"bare forsvinne, så de har en oppfølger på trappene. Eugene Evans har nylig snakket med PC Gamer, og han sier at vi nå snakker med mange av partnere, og at vi blir kontaktet av mange partnere som tar utfordringen med hvordan ser fremtiden ut for Baldur's Gate-serien? Jeg skal bare ta en pause, Ben et øyeblikk, så han ikke snakker. Så vi håper virkelig at det ikke blir en ny 25 år til, som det var fra Baldur's Gate 2 til 3, jeg tror det teknisk sett er 23 år, men vi vil ikke hate Eugene for det før vi svarer på det, men vi kommer til å ta oss god tid og finne den riktige partneren, den riktige tilnærmingen og det riktige produktet som kan representere fremtiden til Baldur's Gate. Vi tar det veldig, veldig seriøst, slik vi gjør med alle våre beslutningene vi tar rundt porteføljen vår. Så i bunn og grunn var det en overgang fra Baldur's Gate til Baldur's 2 til 3 uansett. BioWare tok seg av de to første spillene, og så ble Baldur's Gate 3 annonsert."

"år siden, og det er først nå det kommer ut. Ikke slik at det tok så lang tid, men det var først droppet, så plukket Larian det opp, og så kom det ut som et early access-spill.
i 2020, og i 2023 ble det endelig lansert for fullt, og det ble lansert tidlig fordi det ikke hadde ville bli slått av Starfield, og endte opp med å slå Starfield. Historien rundt dette spillet er helt vanvittig. Som du sikkert vet hvis du har sett noe av det andre, Jeg er en stor fan av Baldur's Gate 3, som mange andre, men jeg synes det er veldig fascinerende."

"hele oppstyret rundt hvordan dette spillet ble til. Jeg tror at uansett hva, så er det alltid være større interesse for Baldur's Gate, spesielt siden Larian er knyttet til det, men uten Larian knyttet til det, tror jeg det kommer til å være behov for et visst navn på en lignende kaliber knyttet til et prosjekt, eller noen som sier at vi skal gjøre det slik Larian gjorde det."

"det. Betyr det at vi kommer til å se lignende suksesser? Nei, jeg tror Baldur's Gate 3 var en døgnflue. Ikke på den måten at det er et dødt spill nå eller noe sånt.
det er fortsatt elsket for det meste, men det virker som om lynet slo ned og uten Larians slags magi på det, er jeg ikke sikker på hva som vil skje, men det er gode nyheter for Baldur's Gate IP, og det er gode nyheter for Larian som helhet. Uansett, la meg få vite hva du synes."

"av Baldur's Gate 3, hva du vil se i Baldur's Gate 4, hvis det kommer et, og jeg skal skal sørge for å oppdatere deg med alle disse nyhetene og mer til i en ny GRTV snart. Ha det bra."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere