Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Utpakking av OMEN Transcend 14: En bærbar spill-pc som er bygget for arbeid og spilling både hjemme og ute (sponset)

Vi tar en titt på denne nye bærbare spill-pc-en fra HP og ser nærmere på hva som gjør den til et perfekt valg for gamere, skapere og arbeidstakere, og hvordan den fungerer sømløst i harmoni med HyperX-porteføljen. Kjøp OMEN Transcend 14 her

Audio transcriptions

"0.0, 2.0.
Med et så stort utvalg av tilgjengelige alternativer kan det være vanskelig å finne den perfekte bærbare datamaskinen for din situasjon."

"Men hvis du er spiller, student eller innholdsskaper, eller kanskje alle tre, finnes det en enhet som skiller seg ut fra konkurrentene: Omen Transcend 14.
Denne bærbare spill-PC-en er svært bærbar, kan tilpasses og er fullpakket med noen av de nyeste og mest kraftige komponentene på markedet, noe som gjør den til det beste valget som din neste bærbare spillcomputer."

"Omen Transcend 14 er konstruert for å takle de nyeste og mest krevende spillene, i tillegg til at den som en produktiv arbeidshest som kan brukes til videoredigering og alle andre typer oppgaver.
innholdsproduksjon eller skolearbeid du trenger den til.
Den er utstyrt med en Intel Core Ultra 9 185H-prosessor, perfekt kombinert med et Nvidia GeForce RTX 4070 GPU og 32 GB LPDDR5-RAM klokket til 7467 MHz, er denne enheten selve innbegrepet av kraft."

"Dette utvalget av komponenter er også kombinert med den spektakulært levende og flytende displayet panelet som er innebygd i enheten.
Med en oppløsning på 2,8K og en oppdateringsfrekvens på 120 Hz er dette panelet HDR-OLED-aktivert.
med et 100 % DCI-P3-fargespekter som gir deg mulighet til å se de nyeste filmene og spille de de nyeste spillene uten visuelle kompromisser."

"Omen Transcend 14 handler imidlertid ikke bare om kraft og vakker grafikk, for dette spillkonsollet er en er også bygget for å være svært bærbar og holde ut hele dagen uten opphold.
Med en tynn profil på mindre enn en tomme i høyden og en toppvekt på 3,61 kg, takket være metallchassiset, er denne enheten designet for å være enkel å transportere, noe som gjør den den ideell for pendlere eller studenter som trenger et system som kan brukes både hjemme og ute."

"I tillegg lover batteriet over 8 timers bruk på én opplading, pluss muligheten til å bruke å lade den bærbare datamaskinen opp til 50 % igjen på 30 minutter takket være hurtigladingen som USB-C adapteren låser opp.
Omen Transcend 14 er laget for deg som både vil jobbe og leke."

"Det er din bærbare datamaskin og bare din bærbare datamaskin.
Omen tilbyr to fargevalg for denne enheten, enten Shadow Black eller Ceramic White, og legger deretter til rette for ytterligere tilpasning ved å gå til Omen Gaming Hub-programvaren for å leke med de RGB-aktiverte lysdiodene under de gjennomsiktige tastene."

"Uansett hvilket humør du er i, finnes det en RGB-kombinasjon som venter på å bli aktivert.
For de som lurer på om de må punge ut med ekstra penger for å få det beste periferiutstyret for å presse denne bærbare PC-en til det ytterste, har Omen til og med en løsning for dette.
problemet."

"Omen Transcend 14 leveres sammen med det allsidige og spatial-klare HyperX Cloud 3 trådløst hodesett med 53 mm neodymium-elementer og X-spatial lydaktivering fra første stund.
Hodesettet kobles automatisk til den bærbare datamaskinen med en gang, uten at det er nødvendig med for en ekstern dongle."

"I tillegg kommer HyperX' Pulsefire Haste, en lettvekts gamingmus med et batteri som varer opp til 100 timer og en vekt på 61 gram gjør musen enda lettere å ta med seg og spille hele dagen.
elementene i Omen Transcend 14.
Uansett om du har tenkt å bruke Omen Transcend 14 hjemme, på universitetet, på jobben, i på reise, og uansett om du ønsker å spille, skape innhold eller slappe av, er med skolearbeid eller lignende, kan denne enheten gjøre alt."

"Omen Transcend 14 er virkelig den perfekte bærbare spillcomputeren for alle situasjoner."

Sponsored

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere