Norsk
Gamereactor
Videos
The Wolf Among Us 2
HQ

GRTV-nyheter - The Wolf Among Us 2 får nye livstegn fra det offentlige

Telltale har gitt oss noen nye skjermbilder av den kommende returen til Fabletown.

Audio transcriptions

"Hei, velkommen til nok en GRTV-nyhet. Jeg heter som vanlig Alex, og dekker som vanlig det siste og beste innen teknologi, spill, utstyr, underholdning, hva du enn liker, hva du enn elsker, her...
til ettermiddagens GRTV-nyheter. Hvis du liker det du ser, og du vil se mer, som som alltid, kan du sjekke ut mer på Gamereactor Network, der vi lager spillanmeldelser, filmanmeldelser anmeldelser, forhåndsomtaler av spill og mye mer. Og det er på en rekke språk, som alltid, uansett hvor du får tak i Gamereactor, så sjekk det ut. Men uten mer ståhei, i dag, har vi noen spennende og interessante nyheter om The Wolf Among Us 2. En liten cameo fra Ben her. Som vi ser, er The Wolf Among Us 2 utsatt til 2024. Det er en tredjedel av av 2024, merkelig nok. Tiden flyr, og vi har nettopp fått nye livstegn..."

"fra The Wolf Among Us 2. Geoff Keighley har delt disse bildene på Twitter, eller X, om du vil...
vil kalle det, og ja, det er egentlig bare gameplay-bilder. Noen gameplay-skjermbilder av The Wolf Among Us 2, et spill som ble annonsert i 2019. Oppfølgeren til megasuksessen The Wolf Among Us fra 2013 for Telltale, The Wolf Among Us 2 har vært en av de mest etterlengtede titlene i ganske lang tid."

"en stund, og likevel har vi så å si ikke hørt noe om den. Det var meningen at det skulle lanseres i 2023. Det er utsatt til 2024. Geoff Keighley sier fortsatt at den er i produksjon, noe som ikke tyder på at den kommer ut i år, etter min personlige mening.
Det er fem år siden den ble annonsert. Utviklingen måtte startes på nytt, tilsynelatende. Og likevel ser det ut til at vi ikke helt har kommet så langt som til utgivelsen, selv om denne kan bare være Geoff Keighley som sier, hei, den er nå i produksjon, her er en påminnelse, og at vi kanskje får se noe til Summer Game Fest i juni. Man vet aldri. Man vet aldri."

"stor spenning knyttet til The Wolf Among Us 2. The Wolf Among Us er sannsynligvis, det kommer an på for jeg elsket Tales from the Borderlands, men det er en av mine favoritt-Telltales. Det er definitivt, om ikke min favoritt gjennom tidene, så er det nummer to, og det er bare den, tror jeg.
Definitivt, selv om Tales from the Borderlands er mye morsommere, så synes jeg Wolf Among Us er helt klart den best skrevne historien de har laget. Det er klart at det kommer til å irritere mange."

"Walking Dead-fans, men for å være ærlig tror jeg at Walking Dead, og dette er et personlig mening på dette tidspunktet, rent redaksjonelt, men for meg er Walking Dead litt for mye bevisst å trekke i hjertestrengene. Du vet, den lille jenta, nå for tiden, antar jeg...
vi tar det som en selvfølge at det er den eldre mannen som må beskytte den lille jenta mot sin vilje."

"og tar henne til seg som en pseudo-datter, fordi det plottet har blitt gjort til døde, vil jeg si, i spill. Du vet, en slags boom på begynnelsen av 2010-tallet. I alle tilfelle kommer ikke The Wolf Among Us 2 til å ha det. Den kommer sannsynligvis til å ha mye mer pek-og-klikk-eventyr, der vi nok en gang tar oss av Bigby Wolf, med en ny mange fabler. Hvis du ikke har spilt The Wolf Among Us, anbefaler jeg det på det sterkeste. Det er til og med kult at vi får denne oppfølgeren, med tanke på at Telltale nesten ble lagt ned."

"for noen år siden, men ja. La meg få vite hva du synes om The Wolf Among Us 2. Hva synes du om tror du vi får se den i år? Fortell meg alt dette og mer til, så ses vi i neste uke.
for flere GRTV-nyheter. Ha det bra."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere