Norsk
Gamereactor
Videos
Little Big Planet 3
HQ

GRTV News - Little Big Planet 3 s online-servere har blitt stengt ned permanent.

Online-funksjonene er stoppet, noe som betyr at millioner av brukergenererte nivåer ikke lenger er tilgjengelige.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. Det er en ny uke og vel, vi skal begynne med å snakke om noe som kom til å bære frukter frem mot mot slutten av forrige uke, i helgen. I bunn og grunn har LittleBigPlanet 3s servere nå blitt stengt ned. Dette er en ganske interessant situasjon, for LittleBigPlanet 3 er et brukergenerert spill."

"innhold for det meste. Ja, det er en historiemodus, og ja, det finnes en slags lokal elementer du kan spille og sånt, men i likhet med mye av det andre Media Molecule har gjort i har laget opp gjennom årene, som Dreams, utmerker det seg på grunn av det brukergenererte innholdet. Og nå serverne har blitt stengt, har du ikke lenger tilgang til mye av dette brukergenererte innholdet."

"innholdet. Så la oss se nærmere på hvorfor dette har skjedd, og gå videre derfra.
Serverne til LittleBigPlanet 3 har nå stengt ned. Millioner av brukeropprettede nivåer er ikke lenger tilgjengelige. Serverne til LittleBigPlanet 3 har nå blitt stengt på ubestemt tid etter en midlertidig stenging i januar. I et innlegg på det offisielle PlayStation-nettstedet bekrefter Sony følgende at alle tjenester, inkludert tilgang til andre spilleres kreasjoner, har gått offline. Dette er dessverre betyr dessverre at millioner av brukerskapte nivåer nå er utilgjengelige, men at alt innhold som er lagret lokalt på PS4 kan fortsatt spilles. Brukere kan fortsatt spille kampanjen og lage sitt eget innhold."

"uten å kunne dele det på nettet. Er du lei deg for å høre at LittleBigPlanet 3 har mistet nettforbindelse? Så ja, alt dette kommer fra tidligere i år, da det var en midlertidig nedstengning som skyldtes tekniske problemer, tro det eller ei, og det betydde at serverne til PlayStation 4-versjonen av spillet ble tatt ned. Og siden den gang har de egentlig ikke vært i bruk."

"opp igjen, og Media Molecule har nå kommet med en uttalelse, vel å merke ikke Media Molecule, det er en uttalelse fra PlayStation selv, men de har sagt at serverne, vel, beslutningen ble tatt om å ikke bringe serverne tilbake på nett. Så helt siden nedstengningen i januar, har de ikke vært frakoblet, og de har ikke kommet på nett igjen, og de vil ikke komme på nett igjen. Så ja, det betyr at alt det brukergenererte innholdet som var tilgjengelig på nettet, ikke lenger er tilgjengelig."

"Hvis du har lagret det lokalt, kan du fortsatt få tilgang til det og bruke det på den måten, men hvis du gjorde det ikke har delt det, eller hvis du ikke har lastet det ned, vil du ikke få tilgang til det innholdet når du går fremover. Men ja, dette er ganske, litt skuffende, for du vet, disse brukernes innhold, brukergenerert innhold, utmerker seg ved å ha disse enorme fellesskapene som men samtidig er LittleBigPlanet 3 et ganske gammelt spill på dette tidspunktet."

"Og det kan ikke støttes på ubestemt tid, og vi ser at den neste store tingen vil bli Dreams, for etter hvert vil Media Molecule gå videre fra det spillet, og det vil komme en tid hvor Dreams' onlineservere også vil bli lagt ned, og da vil vi snakke om noe lignende som dette. Det ligger kanskje fem, seks, syv, åtte år frem i tid, men det kommer. Så hvis du spiller Dreams, bør du begynne å hamstre innhold, lagre det lokalt, for det kommer til å komme en tid da du sannsynligvis, som i LittleBigPlanet 3, ikke vil ha tilgang til online-delen av spillet, noe som betyr at du ikke vil ha tilgang til mange av spillets av innholdet. Men ja, det er all den tiden vi har til rådighet i dagens episode av GRTV News, men vi kommer til å være tilbake i morgen med neste episode, så følg med. Vi ses i neste episode."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere