Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Motorola Edge 50 Pro (Quick Look) - Stylet for å inspirere

Det nyeste flaggskipet fra Motorola kan skryte av kraftigere kameraer, oppdatert maskinvare, en kantløs skjerm og kommer i en samling Pantone-farger.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til en ny Gamereactor Quick Look. Jeg liker Motorola-smarttelefoner, jeg har gjort det lenge. Men jeg synes at spesielt når de er aggressive med prisene sine, så er det en modeller, noe de har gjort med noen Edge-modeller tidligere, kan de gjøre virkelig gode ting."

"Nylig presenterte de Edge 50-familien, som i bunn og grunn bare er Edge-modellene.
i år. Og tradisjonen tro kom de med en rekke ulike modeller.
Det finnes en Neo, som er en slags mellommodell. Det er Pro, som er den jeg har.
foran meg her. De har også laget en mer avansert Ultra. Så i utgangspunktet bør du se etter på dette som en slags flaggskipmodell, men det finnes åpenbart noen hull der de må fylle det ved å tilby en mer luksuriøs Ultra-variant til en høyere pris. Så.., Dette er ikke billig, men det er definitivt i samme prisklasse som OnePlus 12R, Nothing Phone 2, eller kanskje litt mindre enn den vanlige Pixel 8. Så det er bare å holde det i bakhodet når vi går gjennom spesifikasjonene. Det første du sannsynligvis ser er denne bakplate-looken. Jeg liker det ikke. Det er det ingen her på kontoret som gjør. Og.., Jeg er veldig usikker på hvorfor de sendte dette ut til anmelderne. De har åpenbart lagt ned mye arbeid i dette."

"mye arbeid i det. Så jeg er alltid takknemlig, og jeg er på en måte elegant takknemlig for at produsentene prøver å gjøre noe med hva disse små, anonyme, firkantede smarttelefonene er.
laget av, det være seg når Apple lager skinner av titan, noe som er et lite skritt, men et kult steg, til når produsenter for eksempel lager bakplater i kunstskinn i stedet. Jeg elsker det når vi utfordrer vår oppfatning av hva en smarttelefon skal være, enten det er med sammenleggbare eller bare ved å bruke andre materialer. Men her har de åpenbart gått litt for langt. Jeg burde si at du kan få en som heter Black Beauty, tror jeg, og noe som heter Black Beauty."

"en Lavender Luxe, Lavender? Jeg husker ikke helt. Poenget er at disse to variantene er tilpasset med bakplater i vegansk skinnimitasjon, og de ser nydelige ut. Jeg har ikke holdt en, men jeg elsker disse ryggplatene i vegansk skinnimitasjon. Det er varmt og deilig å ta på. Igjen, Det er en annen variant, men det er ikke denne. Jeg tror denne heter Moonlight Pearl, og den er visstnok designet av Mazzuccelli i Italia. Det høres flott ut, men det gjør det ikke."

"ser ikke spesielt bra ut. Den har også en kameramosaikk her, som er blandet inn i den andre telefonens hovedlinjer i stedet for å være forvist til en egen kameramaske. For eksempel, Jeg har fortsatt Xiaomi 14 Ultra her, som jeg har valgt å lene meg mer til kameraet, ettersom en telefongreie, som jeg liker bedre. Men uansett vil jeg at Motorola skal ta mer hensyn til kameraet."

"sjanser med telefondesignet sitt, kanskje som dette, men ikke akkurat dette i fremtiden, fordi de er inne på noe bra ved å tilby noe annerledes. Det er bare det at dette annerledes er ganske stygt. Men igjen, la oss gå tilbake til det Motorola vanligvis gjør og gjør veldig bra.
De tilbyr aggressiv prising, og så har de et sett med kule spesifikasjoner der det er åpenbart er kompromisser, men hvor helheten i telefonen er god. Det er den det samme her. Vi har altså IP68 støv- og vanntetthet. Det er bra. Den har en ladeeffekt på 125 watt."

"med en lader som følger med i esken. Bra. Den har trådløs lading på 50 watt. Ja, den har trådløs lading på 50 watt. Nå.., vanligvis gir du avkall på IP-sertifisering og trådløs lading i budsjettvennlige modeller, noe du ikke gjør her, noe som er flott. Du får Wi-Fi 6E, ikke det raskeste som finnes, men likevel tilstrekkelig.
Bluetooth 5.4, alt dette er bra. Nå er det tid for kompromisser. Hva gir du avkall på? Snapdragon 7 Gen 3, ikke 8 Gen 3, 7 Gen 3. Vil du merke det? Nei, så ikke tenk på det. Det kommer du ikke til å gjøre. Ikke i det daglige."

"ytelse, i det minste. Og til og med i fjor, da folk testet Genshin Impact mot.., da Snapdragon 7 Gen 3 var den nyeste og heteste SoC-en på markedet, da var den god.
god nok, og det vil den fortsette å være i lang tid fremover. Opptil 12 gigabyte LPDDR4X RAM, ikke 5X, noe du sannsynligvis ikke vil legge merke til, spesielt ikke når det er 12 gigabyte, avhengig av hva du gjør, selvfølgelig. Du får 256 gigabyte UFS 2.2-lagringsplass, mens noen flaggskip har er i 4.0. Det vil du kanskje legge merke til. Det har vi sett både i benchmarks og i reelle ytelsesmålinger."

"målt på, som anmeldelser den gangen, men eldre lagringsalternativer kan faktisk ikke skade spesielt, men det kan gjøre en viss skade, avhengig av hva du gjør med det aktuelle arbeidet ditt, for din, til en bestemt daglig flyt. Batteriet er på 4500 milliamperetimer, noe som selvsagt ikke er den beste det største som finnes. Xiaomi Fortune Ultra, som vi tok en titt på for litt siden, har et batteri på 5 000 milliamperetimer batteri, og vi har sett telefoner med mer enn det. Men med de begrensede testene jeg har gjort, vil jeg kunne si at det fortsatt er en smarttelefon som holder i halvannen dag eller så. Og med denne raske lading hadde jeg egentlig ikke så mye imot det. Dette er skjermen. Det er ikke noe iboende annerledes her. Det er en 6,7-tommers P OLED-skjerm, og Motorola har fått svært gode tilbakemeldinger på den."

"sine P OLED-skjermer. Den kjører 1,5K ved 144 hertz, noe som selvsagt er flott. Den produserer 10-biters farger og har en maksimal lysstyrke på rundt 2 000 nit. Det er veldig bra, og i likhet med mange av de andre Motorola-telefoner, er den Pantone-validert. Det er et nytt brukergrensesnitt. Jeg har bare rotet litt med det.
med det, men det heter Hello UI. Og ikke vær redd for å bytte fra det gamle Moto til Hello UI."

"for det er i bunn og grunn det samme. Veldig vanlig, veldig subtilt, bare noen få forskjellige detaljer, og de er ganske bra. Her bak har vi et tredobbelt kamerasystem. Heldigvis har de denne gangen hoppet over å gi oss en dum makro og har holdt seg til en skikkelig tele. Det betyr at vi får en 50 megapikslers f over 1,4 hovedsensor med optisk bildestabilisering. Du får en 13 megapikslers 120 graders ultravidvinkel, og til slutt en 10 megapikslers 3x optisk tele. Motorola sier at dette er det første Pantone-validerte kameraet, noe som åpenbart betyr at Pantone, som er et selskap som vanligvis driver med fargeforskning og validerer forbrukerelektronikk basert på hvor naturtro den er."

"det er i stand til å etterligne riktig farge, vel, det er tilsynelatende første gang at de er farge validerer bilder som er tatt i enheten, vanligvis er det for eksempel skjermer.
Og for å være ærlig kunne jeg ikke se noen forskjell med mine begrensede kameratester. Det er det samme en slags smarttelefon i mellomklassen til det øvre sjiktet, og hvis du gir den nok lys, vil den produsere fine bilder med et skikkelig høyt dynamisk område og med ok ytelse i nattmodus, avhengig av de ulike scenariene. 120-graders ultravidvinkel er en anelse smal, 3x optisk tele er litt for liten og begynner å bli litt utdatert, og vi vil gjerne at den skal starte på 5x for å være skikkelig nyttig for zoombilder, men bortsett fra det er den helt grei. Du kan stole på den når du tar bilder av babyens første skritt, eller til å ta bilder av kjæledyrene dine, eller på fester, og i svært forskjellige lysscenarier, vil det fungere bra. Det finnes selvsagt fortsatt kameraer der ute som er mye mer allsidige, både når det gjelder zoom, FOV, antall objektiver, opptaksmoduser og fargeprofiler, men dette vil hovedsakelig få jobben gjort, og for det fortjener Motorola en slags kreditt."

"Den er fortsatt billigere enn de fleste av konkurrentene, og det er mer enn nok til å gjøre et godt valg.
en Pixel 8 fordi du vil få en mer Google-aktig programvareopplevelse sammen med en skikkelig bedre kamera på grunn av noen av de databaserte etterredigeringene den gjør underveis, vel, det er et godt skudd, og det er ærlig talt bare fordi at noe sånt som Nothing Phone 2 bare har mer stil og lykkes bedre med å utfordre måten vi bruker telefonene våre på."

"ladehastighet, spesifikasjoner, konstruksjon og håndfølelse - Motorola gjør det bra.
Tusen takk for at du fulgte med."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere