Norsk
Gamereactor
Videos
Sonic Frontiers
HQ

GRTV News - Sonic Frontiers 2 ryktes å være under utvikling

En oppfølger til plattformspillet er visstnok på trappene hos Sonic Team.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til nok en episode av GRTV-nyhetene. I dag skal vi være snakke om litt av et rykte, men det er et spennende rykte, spesielt hvis du liker Segas berømte og mest ikoniske figur Sonic the Hedgehog, for det går for tiden et rykte om at det er som sier at Sonic Team er i ferd med å utvikle Sonic Frontiers 2. Og nå vi vet ikke hvilket utviklingsstadium dette befinner seg i, så det kan være at de har vært jobbet med det en stund, det kan være at de akkurat har begynt å jobbe med det, hvem vet, men poenget er er at vi har fått informasjon fra to anerkjente innsidere om at Sonic Frontiers 2 er på trappene."

"aktiv utvikling, så la oss se litt nærmere på dette.
Ifølge ryktene utvikler Sonic Team for tiden Sonic Frontiers 2. To anerkjente innsidere sier at det er uten å gi mer informasjon om prosjektet. Så etter suksessen med Sonic-filmene ser det ut til at Sega og Sonic Team har fått ny selvtillit, og etter to tiår med vill ujevne Sonic-spill har pinnsvinets siste eventyr vært desto bedre, og de har vi har hatt vi har hatt noen gode Sonic-spill i det siste, blant annet Sonic Mania og fjorårets Sonic Superstars."

"men uansett, ja, kanskje den mest bemerkelsesverdige av disse er Sonic Frontiers fra 2022, og mange har håpet på det på en oppfølger, og kanskje er den på vei. Den ofte betrodde innsideren Daniel Rickman har avslørt via sin Patreon-konto at Sega for tiden jobber med Sonic Frontiers. Så dette har åpenbart gjort mange fans glade, men det er fortsatt et ubekreftet rykte, noe som fikk en bruker til å spørre den berømte Sega slash Atlus-insider om han eller hun hadde hørt noe om det."

"så ganske riktig svarte personen bak kontoen at dette er korrekt informasjon, og deretter fortsatte tittelen er en oppfølger til Frontiers i spillestil, men navnet kan endre seg Frontiers var Rangers helt til det ble annonsert, selv om det fortsatt bare er et rykte ifølge disse to kildene.
pleier å være gode, og forhåpentligvis får vi vende tilbake til Sonic Frontiers-verdenen i løpet av ikke så fjern fremtid, så ja, ganske spennende. Så ja, Sonic Frontiers skal visstnok få en oppfølger..."

"Vi er ikke helt sikre på når den kommer, men vi vet ikke hvor langt den er kommet i utviklingen, om den kommer til å være Sonic Frontiers 2 eller om det kommer til å hete noe helt annet.
men det ser ut til at den nåværende trenden med Sonic-prosjekter som vi ser i dag.
ikke kommer til å stoppe med det første. Sega har mange flere planer for det blå pinnsvinet."

"for sin blå uskarphet, inkludert en oppfølger til Sonic Frontiers 2, hvis denne informasjonen skal være trodd. Dette er riktignok ikke den eneste Sonic-nyheten vi har å se frem til i år.
er et ganske stort år for Sonic-fans, for la meg se om jeg klarer å få navnet på denne riktig Sonic Generations eller Sonic X Shadow Generations tror jeg det heter, og det er i bunn og grunn en remaster."

"av Sonic Generations, bortsett fra at det også har noen Shadow-greier, og det er dette som er kommer, antar vi, før Sonic the Hedgehog 3-filmen som har premiere på kino i slutten av desember, så det blir mange Sonic-greier hvis du er fan av den, i tillegg til det faktum at senere denne uken Knuckles-showet slippes på Paramount plus, og hvis du vil sjekke ut tankene våre, kan du finne vår anmeldelse av Knuckles-serien på din lokale Game Rector-utgivelse også, men ja, det var alt."

"Vi vil gjerne at du gir oss beskjed om hva du er spent på i dagens episode av GRTV News, eller hva du er spent på hva du tenker om denne saken, ser du frem til flere Sonic-greier, tror du Sega kommer til å lage mer bør gå videre fra det blå pinnsvinet, gi oss beskjed om det i kommentarfeltet nedenfor, men ja, ellers er det greit.
Jeg er tilbake i morgen for ukens neste GRTV-nyheter, så følg med på det og ellers håper jeg at dere får en fin tirsdag, og at vi ses i neste sending. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere