Norsk
Gamereactor
Videos
Assassin's Creed Codename Hexe
HQ

GRTV News - De første detaljene om Codename Hexe, det mest annerledes Assassin's Creed i serien

Vi har fått fersk informasjon om et av de mest interessante Assassin's Creed-spillene noensinne.

Audio transcriptions

"Hei, hei, hei! Velkommen til en ny utgave av GRTV News. Jeg er Alex, som vanlig, og dekker ettermiddagene det siste og beste når det gjelder spill, teknologi, utstyr, filmer, underholdning, hva som helst du liker, uansett hva du elsker, så har vi det alltid her for deg på GRTV News og i større Gamereactor-nettverk. Så hvis spillanmeldelser, filmanmeldelser, forhåndsomtaler av spill, eksklusive innhold og mye mer høres ut som din type ting, kan jeg ikke se hvorfor det ikke skulle gjøre det, så husk å sjekke ut Gamereactor uansett hvor du får det fra. Men uten videre, la oss komme med noen nyheter i dag om et kommende Assassin's Creed-spill. Nei, det er ikke den som foregår i Japan som alle ser frem til, det er Hex. Den som jeg personlig tror kommer til å bli mer interessant enn Assassin's Creed Red fordi jeg tror Assassin's Creed i Japan, vel vi hadde det på en måte allerede med Rise of the Ronin i år, men i alle fall, Jeg tror det kommer til å bli noe som forhåpentligvis lever opp til alles forventninger, men det er noe som, som jeg sier, folk har forventet en stund, mens Assassin's Creed Hex, som vi snart kommer til å finne ut, høres ut som et veldig interessant system som det kommer til å gi oss mange rare og sprø elementer som vi ikke nødvendigvis har sett før."

"Hvis du ikke er kjent med det, ble Assassin's Creed Hex annonsert, jeg tror i 2022, hvor det var på en måte kodenavnet Hex, hvor det er et Assassin's Creed spill satt i en tid med hekser, du du vet, på en måte 1500-tallets Europa. Jeg er ganske sikker på at det er England. Jeg er ikke helt sikker på men, åh, 1500-tallets Tyskland, så det som nå er Tyskland ville ha vært det hellige romerske Romerriket, tror jeg. Korriger meg hvis jeg tar feil. Uansett, la oss bare gå gjennom Alberto har samlet alle detaljene på en glimrende måte. Det kommer til å være vår hovedperson, For første gang på lenge kan vi ikke velge kjønn. Jeg tror det kan være tilfelle i Red også, men Elsa kommer til å være hovedpersonen vår. Hun kommer til å ha slags åndelige krefter. Hun kan kanskje besette en katt."

"Det blir et mye mer lineært eventyr. Det kommer til å fokusere på et fryktsystem. Det er kommer til å ha mange forskjellige elementer. Den kommer åpenbart til å foregå i den tiden med hekser. Hun kommer til å bli jaget av heksejegere. Det er liksom alle disse forskjellige elementer som kombineres for å lage Assassin's Creed Hex. Det mest skuffende, jeg vil si, er noe jeg har sagt til sist fordi det ikke kommer til å komme før tidligst i 2026, ser det ut til. Men på den annen side ser det ut til at vi kanskje får Assassin's Creed Red enten i år eller tidlig neste år, og så får du et stort Assassin's Creed-spill ganske snart uansett. Men det er fortsatt spennende å vite at dette er under arbeid selv om det er tidlig i utviklingen, og jeg tror det virkelig kan blåse nytt liv i Assassin's Creed-serien slik vi kjenner den. Jeg tror Mirage var litt av en spark i baken for Assassin's Creed, og ga det en følelse av, ok, vi kommer til å for å oppdatere ting. Odyssey, Origins og Valhalla, de var gode, men de er ikke akkurat det mange fans elsker ved serien opprinnelig. Så vi tar det tilbake i Mirage, vi legger til noen nye ting, og nå skal vi gå videre med noen av dem som er disse massive åpne verdenstitler, mens noen av dem er mer lineære. Det virker som om Hex kommer til å være en slags åndelig etterfølger til Mirage, kanskje. La meg få vite hva du synes om Assassin's Creed Hex. Hva ønsker du å se fra dette hekseaktige, trollmannaktige, rare spillet? Jeg Vi ses i morgendagens GRTV News-video. Ha det bra."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere