Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Vi har tatt en titt på noen av Kingstons nye FURY-produkter (Sponset)

En lynrask SSD og superkraftig RAM utgjør en kombinasjon som garantert vil ta PC-en din til neste nivå.

Audio transcriptions

"Kingston Technology har 35 års erfaring med utvikling av minne- og lagringsprodukter, og har 22 av disse årene har gått med til å utvikle produkter for spillere og innholdsskapere. Siden 2021 har denne serien vært kjent som Kingston Fury, og i dag tar vi en titt på fordelene av en systemoppgradering gjennom en ny SSD og DDR5-minnemodul. Spesielt vil vi ta en titt på på Kingston Fury Renegade SSD og den nylig lanserte 6800 MTS DDR5-minnemodulen fra Kingston Fury Beastline. Det er et velkjent faktum at både en SSD og minnemoduler er en viktig del av del av en datamaskin. Mens SSD-en blir sett på som langtidsminnet på en PC, slik at du raskt kan tilgang til data og økt ytelse, fungerer minnemodulene som korttidsminnet på PC-en og vil lar deg lagre mer data som må brukes ofte. Når det gjelder solid state-stasjoner NVMe PCIe Gen 4 er den gjeldende standarden, og derfor vil vi gjerne ta en titt på på hvilken oppgradering systemet ditt kan få fra Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD."

"Stasjonen regnes for tiden som et av de raskeste produktene på markedet, og derfor leverer nøyaktig den økningen du ønsker fra en moderne SSD med høy hastighet. Kingston Fury Renegade SSD bruker NAND-flashminne med tre celler i konfigurasjoner på opptil 4 TB, noe som gir en lesehastighet på 7 300 MBps og nesten det samme for skriving, noe som gir et stort ytelsesløft for alle spill-, strømme- eller redigeringssystemer der ute. SSD-enheten er imidlertid ikke bare designet for PC oppgraderinger. Hvis du er PS5-bruker, har Kingston også sørget for deg med Kingston Fury Renegade SSD kommer i to varianter. En fullstørrelse versjon med kjøleribbe i solid metall, perfekt for PS5-brukere, og en lavprofil-varmespreder laget av grafen og aluminium for PC-brukere. For å gjøre overgangen fra gamle harddisker enda enklere, følger det også med en kloningsprogramvare på harddisken."

"Når det gjelder oppgraderinger med minnemoduler er det viktig å understreke at mange fortsatt eier og bruker et DDR4-basert system, og at det fortsatt finnes verdifulle oppgraderingsalternativer til øke hastigheten på hele systemet uten å måtte bytte det ut. Men hvis du virkelig ønsker å ta RAM-spillet ditt et hakk opp, eller hvis du har en vakker 4K-skjerm som du vil få mest mulig ut av vil vi anbefale deg å oppgradere systemet ditt til DDR5, for eksempel med Kingston Fury Beast DDR5 minne. Kingston Fury Beast DDR5-minnet er, ikke overraskende, en DDR5-minnemodul, og for de som som sikter mot ekstra stilpoeng, er også en RGB-versjon tilgjengelig. Minnemodulene kommer i mange varianter, hvorav noen støtter AMD Expo, men alle støtter XMP 3.0 fullt ut og enda viktigere hastigheter på opptil 6800MTS, noe som er avgjørende for AMD-baserte systemer. Prisene på DDR5-minne begynner å nå et sammenlignbart punkt med DDR4, og med stadig flere systemer som støtter DDR5, er det det logiske steget å gå over til et langt bedre system med feilkorrigering på disken, doble 32-biters underkanaler for dataoverføring og betydelig forbedrede strømstyringskretser. Kingstons termiske design er en lavprofil varmespreder i svart eller hvitt, noe som også gjør den kompatibel med flere luft luftkjølere på markedet enn de minnemodulene som har en mer prangende varmesprederestetikk."

"Kingston anbefaler de fleste PC-brukere å sikte mot et 32 gigabyte-sett, men for å virkelig øke RAM-spillet ditt eller som nevnt tidligere, hvis du vil jobbe med en førsteklasses 4K-skjerm, vil vi peke mot en 48 gigabyte eller 64 gigabyte sett med Kingston Fury Beast DDR5, men det er viktig å huske at større ikke alltid er bedre, og du bør sørge for at du øker både hastighet og kapasitet for å få mest mulig ut av den nye RAM-en din. For spilling i dag spiller minne og lagring en viktig rolle, mens du kan ha en fantastisk CPU og GPU hvis du ikke har tilstrekkelig SSD og RAM til å støtte dem vil du ikke få den ytelsen du ønsker. Med hastigheten og kapasiteten til Kingston Fury Renegade sammen med en rask DRAM-modul som Kingston Fury Beast kommer du til å nyte raske innlastingstider og trenger ikke å bekymre deg når favorittspillet ditt slipper en stor oppdatering."

Sponsored

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere