LIVE
HQ
logo hd live | Alan Wake 2: Night Springs
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   Screen Time - Mai 2024

   Vi tar en titt på de største filmene og TV-seriene som kommer på kino og strømmetjenester den kommende måneden.

   Audio transcriptions

   "Hvis du har ønsket deg en grunn til å dra på kino for å se en spennende ny film på det store lerretet, har vi noen gode nyheter til deg. Denne måneden inneholder en samling av virkelig spennende filmer som debuterer på kino, i tillegg til noen serier og mindre prosjekter som også kommer til strømmere over hele verden. Enten du er ute etter actionfylte epos, morsomme komedier, ren science fiction eller til og med litt animasjon, så har denne mai måned noe for deg. Men før vi går i gang med denne siste episoden av Skjermtid, en liten påminnelse, vi har basert våre valg på en britisk utgivelseskalender, så husk å sjekke lokalt for nøyaktige lister og informasjon. Ryan Gosling lager ikke for mange filmer for tiden, men når han spiller i en film, er det som regel et ganske spennende prosjekt."

   "Det ser i hvert fall ut til å være tilfellet med The Fall Guy, en film der Gosling spiller hovedrollen som stuntmann som får i oppgave å finne hovedrolleinnehaveren i en film som blir regissert av ekskjæresten hans, her spilt av Emily Blunt. Hvis det noen gang var en film som kunne tjene som et eksempel på hvorfor stunt stuntutøvere må anerkjennes i filmprisutdelinger i fremtiden, er dette filmen som gjør det uten tvil. Å se Jerry Seinfeld i hovedrollen i en film eller TV-serie i disse dager er litt av en sjeldenhet, men det er nettopp det vi får med Netflix' morsomme dramatiserte biografi om hvordan Kellogg's skapte Pop-Tart. Filmen er kjent som Unfrosted, og Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Amy Schumer og til og med Hugh Grant, noe som gjør den til en av strømmeselskapets største tilbudene for den kommende måneden. Man kan si hva man vil om Jeremy Clarkson som person, men han er en utmerket programleder, og det er helt klart siden vi ikke kan få nok av hans tåpelige påfunn på den landlige gården hans. Mens vi har fulgt Clarkson og Caleb i to sesonger allerede, vil denne tredje sesongen se duoen forsøke å avle opp griser og videre overleve og trives i det krevende økonomiske klimaet som bønder i hele Storbritannia står overfor."

   "For å markere den årlige Star Wars-dagen vender Disney tilbake til sin korte antologiserie med en ny serie episoder dedikert til perioden og karakterene som var med på å definere den galaktiske Imperiet. Serien, som har fått det ærlige navnet Tales of the Empire, vil by på en rekke historier som blant annet tar for seg karakterer som vi enten kjenner veldig godt eller knapt nok i det hele tatt, og alt blir animert i den fantastiske stil som vi ble glad i takket være Klonekrigene. Mai ligger an til å bli en ganske jevn måned for Apple, ettersom det desidert største og mest spennende nye tilskuddet som er planlagt for måneden, er sci-fi-dramaet serien Dark Matter. I denne serien spiller Joel Edgerton hovedrollen som en mann som har blitt bortført av en alternativ versjon av seg selv. Han må deretter løpe gjennom liv og virkeligheter i et forsøk på å redde familien sin fra seg selv. Det sier seg selv at dette blir en ganske forbløffende fortelling når den debuterer på strømmetjenesten. Simian-sesongen nærmer seg slutten i mai. Etter Godzilla X-Kong, The New Empire og Monkeyman, gir denne mai oss Kingdom of the Planet of the Apes, neste kapittel i live-action-serien og en effektiv reboot samtidig som den tar mange år etter Cæsars opprør. Mens vi kan se frem til digitale apeopptredener fra Kevin Durand og Daikin Lachman, er det Freya Allen fra The Witch som leder den menneskelige rollebesetningen som en ung kvinne som forsøker å overleve på en svært fiendtlig primatstyrt jord."

   "Ryan Reynolds er virkelig på hugget. Den ikoniske skuespilleren skal lede Deadpool og Wolverine i sommer, men før det skal han også spille sammen med den unge Kaylee Fleming i den neste regissør- og manusforfatterinnsatsen fra John Krasinski fra The Office og A Quiet Place.
   If handler om imaginære venner, og Reynolds og Fleming hjelper Reynolds og Fleming med å finne kasserte fantasivenner nye mennesker å knytte bånd til. Nok en stor actionfilm på vei i mai. Det har tatt regissør George Miller nesten et tiår å vende tilbake til Mad Max-verdenen, men heldigvis gjør vi det i form av en prequel-historie som dikterer og dokumenterer hvordan Furiosa overlevde barndommen i Australias farlige ødemark og steg opp til bli Immortan Joes Imperator. Så selv om vi ikke får se Tom Hardys Mad Max denne gangen rundt, vil Chris Hemsworth dukke opp som doktor Dementus, antagonisten til Anya Taylor Joys titulære helt. Chris Pratt klarer virkelig å støvsuge animerte roller. Skuespilleren følger opp suksessen til Super Mario Brothers-filmen ved å låne ut talentene sine til Garfield-filmen, der han gir stemme til den lasagneelskende, mandagshatende kattedyret som får fanget i et kuppereventyr sammen med sin far Vic, som her spilles av Samuel L. Jackson, og hans gode venn og følgesvenn Futte. Og for å runde av måneden har vi en annen stor film fra Netflix. Streameren elsker å jobbe med Jenny from the Block, og det er nettopp det vi ser igjen med sci-fi-actionfilmen Atlas. Denne filmen forsøker Jennifer Lopez å finne en frafallen AI-soldat som hun deler en mystisk fortid med, og som har potensial til å gjøre slutt på alle kriger ved å utslette menneskeheten. Det sier seg selv, Lopez' Atlas Shepard kan ikke la det skje. Det avslutter nok en episode av Skjermtid."

   "Husk å komme tilbake om noen uker når vi vender oppmerksomheten mot hva juni 2024 har i vente for"

   Forspill

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere