Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Film Frenzy: Episode 12 - Er det på tide å trykke på panikknappen på billettkontoret for 2024?

Med en tredjedel av året bak oss, diskuterer vi om kinoåret 2024 allerede er i faresonen, eller om den trege starten faktisk ikke er et tegn på hva som kommer til å skje.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til det jeg tror er vår 12. episode av Film Frenzy? Jeg er ikke så sikker. For å si det sånn, i dag skal vi snakke om billettinntektene igjen, ikke sant? Det er faktisk bare meg og Alex her igjen i dag. Magnus er ikke med oss for øyeblikket, så det er bare..."

"En tredje bursdag.
En tredje bursdag.
Kan du tro det?
Det er ikke til å tro. Noen mennesker feirer bursdager, noen mennesker feirer bursdagsmåneder og det er tydeligvis det Magnus gjør. Men nei, i dag..."

"Han kaller det ikke May, han kaller det bare Mag.
Men nei, i dag skal vi snakke om billettinntektene av den enkle grunn at vi nå er en tredjedel av året. Vi spiller inn denne videoen 1. mars.
Beklager, 1. mai."

"1. mai, beklager. Ja, vi spiller inn denne videoen 1. mai. Så ja, vi er en tredjedel av veien gjennom året, og så langt har billettinntektene vært, i mangel av bedre ord, ganske elendige.
Så ja, tanken i dag er egentlig, du vet, er det på tide å trykke på panikk-knappen på kinoen kontoret? Har 2024 allerede et stort behov for noen forbedringer i billettkontoret, eller er det bare har den bare brukt tid på å komme i gang? Hva tror du, Alex?
Boy Kills World spilte inn 1,5 millioner på åpningsdagen, noe som er veldig dårlig. Som en virkelig, som en bombe, som vi ikke har sett maken til på en god stund."

"Jeg tror nok ikke den kommer til å tjene så godt. Og mange av disse filmene kommer ut nå, som ingen egentlig bryr seg om. Som med, problemet med strømming er at du må få det til å føles som om det å gå på kino er en verdifull opplevelse, noe som egentlig bare er tilfelle for noen få filmer. For mange ting, som Anyone But You, den romantiske komedien, som gjorde det veldig bra. Men for meg kan du bare se den hjemme, og du vil ha samme opplevelsen som å se den på kino, så lenge du ikke sjekker telefonen din, som er, du vet, men noen folk sjekker mobilen på kino. Jeg husker jeg så på Doom 2, og rett før duellen på slutten tar han frem telefonen sin, sjekker tiden, ikke engang som, åh, jeg har en viktig melding. Han bare sjekker tiden og legger den tilbake. Jeg tenkte: "Hva? Du skal se dette i IMAX. Og du tenker: "Hvor lang tid tar det?
igjen? Hva i helvete? Noen, som folk, jeg vil ikke ha dem på kino. Jeg tror ikke det er på tide å trykke på panikk-knappen, for hvis det er færre folk som går, betyr det at det sikkert er folk som bare vil se ting på kino. Så jeg vil ikke ha de menneskene på min ...kinoene mine. Jeg vil ikke ha dem der. Hvis du sjekker telefonen, hvis du, Black Panther som Jeg vet ikke om du har gjort dette, men det er den eneste gangen jeg har vært ...er til en jente som sitter overfor meg på Black Panther."

"Hun var alltid på den, og sendte meldinger. Og jeg bare: "Hva i helvete er det du gjør? Jeg tenkte: "Du ødelegger opplevelsen for meg. Jeg forstår at du er som, du vet, Jeg gjorde dette som en hvisking. Jeg tenkte ikke: "Hva i helvete? Jeg tenkte: "Kan du ikke gjøre det? Fordi Jeg, hvis du, hvorfor er du her? Så hvorfor er du her? Hvis du vil bruke telefonen din, kan du gjøre det på et sted som ikke aktivt forstyrrer hva andre gjør? Og hun satte telefonen for resten av filmen, men jeg tenkte: "Hva i helvete er det du gjør? Jeg føler som om jeg høres ut som en Trump-tale, når han bare sier at Obama tygger tyggegummi."

"Jeg vet hva du føler om det. Jeg tror alle har opplevd å gå på kino hvor det alltid er noen som det er alltid, det er alltid ungdommer som ikke helt forstår at det er litt som, dette er som en hellighet. Det er både ungdommer og det er som folk i boomer-alderen nå. Folk i femtiårene sier bare: "Ja, selvfølgelig. Jeg ga ikke, Jeg tar frem telefonen min, og jeg forstår at telefonen din er verden, ikke sant? Den er verden innen fingertuppene. Det er forlokkende. Det er som nyheter og sånt. Alle de tingene du vil ha, det er der i en liten skjerm som du elsker, som du er avhengig av, som du ikke helt kan få kvitt. Alle er avhengige av telefonene sine, men kom igjen, det er to timer. Det er det ikke, det er det ikke, du vet, det er ikke så mye. Og du betalte også for å gjøre det. Og du betalte også for å gjøre det."

"Du betaler for å være her. Du vet, reglene, det er som å gå til et svømmebasseng og bare liksom, ...som å plaske på alle. Skjønner du hva jeg mener?
Vet du hva jeg vil si? Jeg tror at det er litt med oss, at vi begge er britiske folk, så er vår opplevelse på kino mye mer undertrykt enn visse andre steder rundt om i verden. Som jeg vet, ja. Ja, jeg vet det. For eksempel, når du går og ser på filmer i Amerika, den minste ting som skjer, så skriker og roper de. Det er stort, spennende ting for oss. Vi går på kino. Ingen sier et ord før du går. Sånn er det bare."

"Bortsett fra at den eneste gangen jeg har hatt en amerikansk filmopplevelse, var da jeg så Avengers end game, som var som en fem år, fem år, for et par dager siden på den tiden vi spilte inn dette. Og det var der da Iron Man døde. Det var en kvinne, Jeg husker ikke om jeg sa at det var en kvinne som hulket ukontrollert, Jeg håper det var en kvinne. Da det med hammeren.., Det var en annen stor en. Det var en annen stor sak. Folk var som, og den, den store, um, når de alle kom gjennom portalene på slutten. Ja, det var, ja, det var en hvor alle var som, men som hørbare gisp. Men ja, Iron Man-døden var hulkende, helt utrøstelig."

"Det var som om noen nettopp hadde skutt kjæresten som satt ved siden av henne.
Absolutt, men på den tiden var jeg ikke sint for det. Det var noen som var snorket under en veldig sen kveldsvisning av Guardians 3, som jeg på en måte får på dagtid og jeg ville ha tilgitt det også, for å være rettferdig, men, eh, men nei, nei, det er en, Vi har alle gyldige poeng, men grunnen til at vi vil snakke om dette i dag, er riktig."

"Er det fordi det nylig var både Kung Fu Panda 4 og Godzilla X Kong, det nye imperiet, begge passerte 500 millioner dollar på verdensbasis, ikke sant? Ja. Enorme ting.
å feire, du vet, å passere en halv milliard dollar er stort, uansett hvordan, du ...hvordan billettinntektene er, å lage en film til en halv milliard dollar er fortsatt veldig bra, spesielt siden i begge disse filmene, hvis jeg har rett, si at ingen av dem hadde som enorme budsjetter, som, du vet, som gladiatorer, kanskje, men jeg tror det var rundt 120 millioner. Jeg tror ikke det var så mye for Godzilla, for igjen, du må huske med Godzilla og Kong, ikke sant? De hadde bokstavelig talt ingen store skuespillere, som Dan Stevens er mannen i den filmen, og kanskje Brian Tyree Henry eller hva han heter, tror jeg. Så de sparte nok en mye penger på den slags rollebesetning der. Men poenget er at begge disse filmene gjorde veldig bra. Og da de passerte 500 millioner dollar, tenkte jeg at jeg ville gjøre litt research, se hvordan det går på kino. Og det viser seg at den gjør det helt forferdelig. Så i 2024, så langt, igjen, er vi en tredjedel av veien gjennom året. Det har bare åtte filmer passert 100 millioner dollar på kino. Av disse åtte, har tre av dem passert 200 millioner dollar, og de er Kung Fu Panda, Godzilla, og så Dune del to er 700 millioner. Så det betyr at det er fem filmer som ligger mellom hundre og 200 millioner, og det er Ghostbusters, Frozen Empire, Bob Marley, One Love, The Beekeeper, Mean Girls, og så Madam Web, ikke sant? Så det viser bare hvordan det står til med billettinntektene for det er tre eller fire filmer der inne som du sikkert ser på og tenker, Herregud, de er årets største filmer. Alt annet, ingenting har overgått $ 100 millioner dollar. Det høres kanskje ikke så stort ut å være på bare en tredjedel av veien gjennom året. Det er slik det ser ut på kinoene. Men i 2023, som var en annen objektivt sett dårlig år sammenlignet med hvor billettkontoret var før pandemien, genererte over 50 filmer mer enn 100 millioner dollar. Hvis du bruker det som et sammenligningspunkt, ville det bety at rundt 16-17 filmer vil ha trengt å nå 100 millioner dollar innen utgangen av den første tredjedelen av året, hvorav åtte i år. Så det er halvparten så mange filmer allerede. Nå kan du si at sommeren alltid er veldig travel, og senere i år skal vi ha noen knallere. Det vil veie opp for det. Jeg kan ikke komme på noen som bortsett fra Deadpool og Wolverine. Hva har vi? Jeg mener, man kunne forvente filmer som Kingdom of the Planet of the Apes. Å, ja. Jeg kan ikke tro at jeg glemte det. Ja, det blir Furiosa."

"Det kommer mange store senere i år, som Mufasa. Venom kommer nok, Hvis Man on the Web kan tjene 100 millioner dollar, kan Venom trolig tjene tre billioner dollar.
Men nei, det er mange store filmer som kommer ut. Men tror vi virkelig at om åtte måneder kommer til å tjene inn 4,2 milliarder dollar, å dømme etter hvordan det ser ut på kinoene nå øyeblikket? Jeg kan ikke se det for meg. Jeg kan virkelig ikke se det. Jeg tror at dette året kommer til å bli et av de verste årene for billettinntektene på en stund, noe som er sjokkerende fordi 2023 objektivt sett ikke var et godt år heller. Før pandemien snakker vi om 2019, var det ni filmer til én milliard dollar. Ja. Filmer til én milliard dollar. Pandemien i 2021 og 2022 litt annerledes fordi de fortsatt var på vei ut av pandemitiden."

"Men i 2023 har vi to selskaper som tjener 1 milliard dollar. Og så langt i år har vi ikke hatt noen, og igjen, vi er bare en tredjedel av året. Hvor mange fikk vi i 2022?
Jeg så at det var ganske mange i 2022, for det var Avatar, det var Top Gun Maverick.
Ja. Det føltes som om vi var tilbake. Ja, det var noen gode filmer der. Og faktisk, jeg mener, var det totalt 4 100 millioner dollar som tjente i 2022, noe som, du vet, igjen, vi er fortsatt som på dette tidspunktet på grunn av pandemien. Det handler ikke nødvendigvis om å gå på kino og folk ikke ønsker å gå på kino i 2022. Det handler mer om at det føltes som om det ikke var mange filmer på grunn av at produksjonen åpenbart var lagt ned, og de hadde, du vet, det var problemet som stod overfor 2022 mer enn noe annet. Men i 2023 var vi tilbake til en slags mer av en normalitetsgreie. Og vi så ikke nødvendigvis at det ga seg utslag i tall i sammenlignet med før. Så du tenker for deg selv, 2024, det kommer helt sikkert til å bli neste skrittet mot å komme dit. Og så langt er vi så langt unna målet at det gjør at du virkelig bekymret for kinoens fremtid. Så jeg vet ikke. Hva tror du? Er det på tide å trykke på panikk-knappen? Skal vi begynne å sette i gang varselsignalene? Billettkontoret er dødt."

"Lenge leve streamerne. Kanskje, men kanskje vi bare er i en liten dipp mellom toppene.
fordi Marvel-motoren har slått seg av nå. Deadpool og Wolverine vil sannsynligvis gjøre muligens, sannsynligvis en milliard dollar fordi folk vil se den filmen. De vil se Deadpool igjen. De vil se Hugh Jackman som Wolverine. De bryr seg egentlig ikke om handlingen. Ingen bryr seg egentlig om den bredere forbindelsen til MCU-historien for øyeblikket fordi det er ikke-eksisterende. Det hele er bare et rot. Så kanskje de kan bringe det tilbake med den nye Fantastic Four-æraen eller hva som helst. Jeg vet ikke om de kan det. Jeg tror det er over. Jeg tror ...tegneseriefilm er noe som alltid kommer ut, alltid tjener penger, alltid gjør det..."

"Den æraen er på en måte over nå. Og den neste sjansen du får til det, er James Gunns DCU, for folk vil se Supermann. Og det blir en test. Hvis folk ikke går på Supermann, er det over. Det er helt over for tegneseriefilmer. Og vi har snakket om dette før.
om at videospillfilmatiseringer er det nye. Og hvis det er tilfelle, eller det kan være noe annet, det kan være noe som vi ikke engang er sikre på ennå, som kommer til å bli en konsekvent moneymaker. Vi har bare ikke det i år, tror jeg. Vi har ikke noe som du kan gå, selv om alle disse nye ide-aktige filmene ikke fungerer, har vi denne maskinen som vil fortsette å pumpe ut filmer år etter år etter år, for Marvel har bare én i år, og det er Deadpool. Og den blir ikke engang sett på som en MCU-greie. Det er som en Deadpool-film."

"Så jeg vet ikke. Jeg tror det alltid er en sjanse for at den kommer tilbake. Men igjen.., problemet er at man ikke bare må se på folk fordi studioene slipper Dune 2 kom ut digitalt ganske nylig, og den har bare vært på kino siden mars.
Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg husker at jeg gikk på kino som barn, og..."

"Du må vente i seks måneder. Ja, seks, syv måneder.
Seks til åtte måneder på en DVD-utgivelse, og du vil fortsatt se Charlie og sjokoladefabrikken er den jeg husker at jeg så som barn, for jeg sa: "Jeg har sett den, mamma. Hvorfor i helvete er den fortsatt på kino? For som barn tenker man at når man har sett den, så er det bare å se den, har alle sett den, og at de kan slette den fra plakaten. Men det ville gått fire måneder etter den ble sluppet, og den ville fortsatt ha mange visninger, og den inntekten er fortsatt veldig viktig, for selv om den ikke er i IMAX, vil folk sannsynligvis fortsatt ønske å se den Dune 2 igjen på kino fordi den føles mer som en kinoopplevelse enn den gjør noe som man kan få en god nok stemning av å se hjemme."

"Og det er der skylden ligger, tror jeg, er at folk tenker, ok, stream er den nye normen, la oss drepe kinoene for det. Jeg tror det er det eneste vi har sett, ikke sant? At vi ikke har sett produksjonsgiganter nødvendigvis finne balansen mellom kino og hjemmekino.
opplevelser, for jeg tror det må være et slikt skille. Selv om jeg forstår at det sikkert tjener mye penger på det, som Wonka var en stor en, ikke sant? Den kom ut i desember. Jeg føler ikke at den gikk så bra på kino. Den spilte inn 600 millioner dollar, og så kom den, og så gikk den på kino i slutten av januar. Jeg tenkte.., Det er en så umiddelbar snuoperasjon, det er utrolig. Og jeg skjønner at det genererer inntekter men det genererer jo ikke nødvendigvis mer inntekter, for da mister du jo alle teatergreiene. Jeg mener, riktignok, da antar jeg at du på en måte samler all markedsføringen sammen, ikke sant? For du markedsfører filmen for kinoene, og så går du rett på for hjemmevideo på forespørsel og sånne ting. Så jeg antar at det på en måte gjør det, bringe det sammen. Men de reduserer levetiden til disse prosjektene drastisk, før var det sånn at her er en trailer, filmen kommer ut om åtte måneder, du kan se den filmen på kino, den går på kino i to og en halv måned, og så må du vente i åtte måneder."

"måneder til den kommer på DVD eller hva som helst. Nå er det sånn, her er traileren, filmen er ute om fem, seks måneder, den er på hjemmevideogreia om et par måneder etter det, og det er det.
Den er ferdig. Så jeg vet ikke, jeg tror de definitivt må finne en måte å gjøre det på.
Misforstå meg rett, jeg liker å kunne se en film som jeg ikke har sett på kino hjemme."

"Jeg har aldri kjøpt en av de fullprisfilmene. Du vet, hjemmevideoen.
Jeg kjøpte Pushin' Boots The Last Wish ved et uhell. Jeg hadde allerede sett den på kino. Jeg bare elsker den så høyt. Jeg ville vise den til familien min, fordi jeg tenkte Å, dere vil elske denne. Og jeg klikket på kjøp i stedet for leie. Så jeg brukte 17 pund i stedet for tre. Så det var en dag der trafikken var stor. Men bortsett fra det, Ja, jeg har aldri gjort det personlig. Jeg venter heller til de kan leies ut, eller, du vet, gjør en..."

"De streamer på samme tid som det pleide å ta før de kom ut på DVD. Så hvis du betaler for Disney Plus eller hva det måtte være, og som Kingdom of the Planet of vi snakket om tidligere, jeg gir det seks måneder før du kan se den på Disney Plus Disney Plus. Disney Plus. Og Disney er generelt en av de som det tar lengst tid å komme til også."

"Ja, ja. Prime Video. De får MGM-filmene på Prime, med en gang. De venter ikke, de hopper over et hjerteslag. De tuller ikke. De trenger deg til å se Prime Video fordi ellers, det er greia med Prime Video at det er den som sannsynligvis er den de fleste bare har fordi du vil ha Prime for, som, de enkle leveransene og sånt og sånt på Prime Day. Men det er den tingen som jeg føler at du vil se mest på, fordi det alltid legger masse penger i Fallout og Rings of Power og alle disse tingene. Og Netflix legger også mye penger i sine ting. Men det føles aldri som om Netflix er som, vær så snill å se på sakene våre, vær så snill. Vi trenger at du gjør det. Mens Amazon sier: "Vi lanserer guttene, vi kommer med Invincible, vi kommer med Fallout, vi kommer med Rings of Power, vi kommer med Wheel of Time. Ikke alle er knallgode, men de er store serier. De er enorme prosjekter, og de trenger at du ser på, for ellers går alt i dass av en eller annen grunn, selv om det sannsynligvis ikke ville gjort det. Ja. Og det er en annen ting som er det ikke, at i disse dager, før vi gikk inn i pandemien, var det en veldig tydelig mellom de store teaterprodusentene og streamerne. Ja, det er det. Nå er produksjonen eier mange av strømmeaktørene, eller de er partnere. De er hånd i hånd. Ja, som Disney har 20th Century og Disney Plus, ikke sant? Så det er alt det. Og de har Hulu og alt det andre ting inkludert også. Amazon og MGM Studios gikk sammen, og det er det Prime Video er. Paramount har Paramount Plus. Jeg prøver å komme på en annen produksjonsgigant. Lionsgate har sin egen."

"De har også Lionsgate Plus, ikke sant? De har alle disse forskjellige, mindre tjenester som de fleste av oss sannsynligvis ikke betaler for, la oss være ærlige. Det er for mange av dem. Jeg tror du får Lionsgate Plus med Prime Video i Storbritannia. Ja, sannsynligvis. De samler nok mange av dem sammen. Jeg tror du gjør det. De samler mange av dem. Det er litt som Game Pass kommer med, EA Play og sånne ting. Hvem i helvete betaler for EA Play alene? Ja, det er en god spørsmål. Det er enda en av dem jeg har snakket med. Men nei, jeg tror det er det som er greia."

"Fordi de er samlet sammen, og fordi det er så mye tett, på en måte, samarbeid mellom strømmere og kinolanseringer i disse dager, tar det tyngden ut av kinogreiene så mye at man kan forstå hvorfor kinoene sliter. Og det gjør det.
Det er desperat akkurat nå. Og igjen, jeg har alltid sagt at i år tror jeg at det er kanskje to filmer som faktisk kommer til å konkurrere og potensielt kan bli milliard dollar inntjening. Og jeg er sikker på at det enten blir Deadpool eller Mufasa the Lion King, for jeg vet at de filmene tiltrekker seg publikum."

"Det er som Den lille havfrue. Løvenes Konge tjente vel en milliard? Ja, Det er den niende mest innbringende filmen gjennom tidene. Den er enorm. Og det er.., Du har sett filmen før. Denne er verre. Absolutt verre. Og hele.., De kaller det en nyinnspilling. Det er bare CGI. Jeg vet ikke, jeg forstår at de tjener penger, men de er sjelløse og blottet for kreativitet."

"Og det er som om vi får en prequel om Mufasa. Jeg bryr meg ikke. Og jeg vet at.., de kommer til å tjene masse penger på den uansett, for folk gjør ikke det, spesielt ikke på kino, Jeg føler at spill, fordi det er så, du er så investert i spill. Mange spillere er veldig ...innforstått med bransjen som helhet. Ja, ja. De leser Game Reactor, de ser på GRTV News. De elsker det. Og så vet de noen ganger, veldig sjelden, men noen ganger vet de kan stemme med lommeboken og forandre ting. Mens filmpublikummet egentlig aldri blir informert. De ser bare hva som går på kino, og så sier de: "Ok, da går vi inn. Og jeg tror film publikum blir smartere, men ikke nødvendigvis alle blir smartere. Det er de fortsatt, den gjennomsnittlige kinogjengeren gir fortsatt blaffen i Dune 2, men de hører Løvenes konge."

"Det vet jeg. Jeg kjenner Disney. Jeg husker Disney. Det er som de forskjellige medlemmene fra South Park.
Husker du Disney? Jeg husker Disney. Jeg husker Løvenes konge. Og så sier de, ok, Jeg husker det. Jeg skal gå og se den. Og maskinen fortsetter å snurre. Kanskje det er den nye ting. Kanskje det er det nye MCU. Det er bare Disneys nyinnspillingsunivers. Vi vil ha Mufasa og Den lille havfruen i Disney Avengers. Ja. Vi sier univers, som om det har vært så mange av dem nå at jeg ikke vet hvor mange de har igjen å lage på nytt. Husker du det mørke universet? Jeg husker det mørke universet, ja. Vi sier det mørke universet. Det har egentlig aldri ...kom i gang. Det var bare mumien. Et enormt univers. Men nei, det er definitivt en interessant poeng. Og jeg tror det også er noe å si om måten filmer blir utgitt. Jeg tror at vi har sett det så langt i år at jeg tror at mye av den slags av indieprosjekter som folk vanligvis ikke ville sett, ikke gjør det bra på kino i det hele tatt. De som gjør det bra, gjør det som regel bare bra i USA, på hjemmemarkedet. Du vet, det er noen som for eksempel Ministry of Ungentlemanly Warfare, som er en Guy Ritchie-film. Så jeg ville ha antatt at den i det minste ville ha hatt en anstendig innsats i Storbritannia. Ja. Den hadde 97 %. Og den hadde 97 % av inntektene kom fra hjemmemarkedet. Og det tjente 16 millioner dollar. Så du må lure på hva som skjedde med den filmen, hvorfor de markedsførte den slik. Det er andre små som Lisa Frankenstein-filmen som hadde 99 % inntjening på hjemmemarkedet. Så det er noe som skjer med billettkontoret og måten ting er ordnet på akkurat nå, og måten ting blir håndtert, for det er ikke bærekraftig. Og jeg tror at vi kanskje vil velge denne om et par måneder, når vi er halvveis. Og med mindre noe vesentlig har skjedd, som at mai er en stor filmmåned. Ja, mange store filmer. Det er én stor film, og så er det de andre som konkurrerer om andreplassen. Ja, det er det. Du refererer til Rise of the Planet of the Apes eller Kingdom of the Planet of the Apes der. Men det er Furiosa, The Fall Guy, If, Ryan Reynolds, Johns Krasinski-regissøren, Garfield-filmen."

"Det er mange objektivt sett store filmer, ikke sant? Uavhengig av hvilke filmer. Garfield vil tjene penger, tror jeg. Jeg tror den blir en bombe. Gjør den det? Jeg sa at den vil tjene penger, og så tvilte jeg straks på meg selv, for jeg tenkte: "Barn elsker Garfield. Og jeg tenkte: "Nei.
barn elsker Garfield på 1950-tallet. Hvem elsker Garfield nå? Det er et veldig gyldig poeng. Så jeg ...vet ikke. Vi tar opp dette. Hvorfor er det ingen nye barnefigurer? Skjønner du hva jeg mener?
Svampebob er 25 år gammel. Har du ikke hørt om Jojo Siwa? Unnskyld meg."

"Det er Bluey, Bluey, Bluey, den fyren, det er en Bluey. Når kommer det en Bluey-film?
Fordi det er det som er populært blant barn, ikke sant? Bluey Skibney Toalett og Cocomelon. Vi trenger filmatiseringer av dem alle. Så får vi tilbake billettinntektene.
Du hørte det her først. Alex' formel for å redde billettinntektene. Men nei, ja, Vi skal snakke mer om dette i fremtiden. Kanskje vi gjør det i halvveis-parken vil gjøre det ved to tredjedelsmerket i slutten av august. Jeg vet ikke helt. Vi skal snakke om det."

"snart. Så følg med for mer om det. Og ellers har dette vært episode 12, tror jeg, av Film Frenzy. Vi ses i neste episode. Alex, en fornøyelse som alltid.
Ta oss ut. Ha det bra."

Interviews

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere