LIVE
HQ
logo hd live | Alan Wake 2: Night Springs
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   Superman
   HQ

   Film Frenzy: Episode 13 - Vil Superman være sterk nok til å bære DC Universe

   Vi snakker om det første bildet til den kommende Superman -filmen, og deler våre tanker og bekymringer om filmen som skal ha premiere i juli 2025.

   Audio transcriptions

   "Hei alle sammen og velkommen tilbake til den 13. episoden av Film Frenzy. I dag er det igjen bare meg og Alex. Vi er som i tankene igjen, det er vel bare fjerde bursdag som løper.
   4. bursdagsløp, ja. Men nei, det er bare meg og Alex i dag. Vi skal snakke om superhelter, antar jeg. Filmverdenen, vi er på en måte i denne rare fase hvor det egentlig ikke er så mange spennende nyheter å snakke om. Vi er i mellom aper. Og vi er mellom aper, ja. Neste uke blir sannsynligvis vår siste apesesong episode, antar jeg. Med mindre det kommer flere apefilmer eller apefilmer, så vet jeg ikke tror ikke det. Jeg kan finne dem for deg hvis du vil ha dem. Men nei, ja, vi kommer til å snakke om om superhelter i dag. Hovedsakelig fordi vi begge har fått vår første titt på David Corenswet's Superman i den kommende Superman. Er det slik du uttaler det? Jeg tror det, jeg er ikke ...sikker. Jeg trodde det var Corenswet. Det er slik jeg alltid har sagt det i hodet mitt. Corenswet."

   "Men det høres ikke ut som et fint navn. Vi skal ta en titt på Daves Supermann, ok? Så, ja. Vi får ta en første titt på den. Av filmen som kommer, den kommer til å hete Supermann, tror jeg, fordi de droppet ...det med arven. Og det liker jeg. Og jeg liker at arven er borte, men jeg synes også at det er litt rart at det heter Supermann. Ja, jeg vet ikke helt. Jeg tror det, jeg mener, jeg antar ...å kalle den Supermann gjør det bare lettere for mainstream-publikummet å plukke den opp, Det er vel det. Ja, hvis du legger til arven, er det som om jeg må se, åh, hvor mange må jeg se før jeg går? Ja, akkurat. Men det jeg vil si, er at bare det å ringe er Superman litt kjedelig i mine øyne. Skjønner du hva jeg mener? Ja. Jeg liker navnet som ...selv om hele den tidligere DC-greia sugde på sin egen måte, ikke sant? Jeg liker virkelig navnet Man of Steel. Jeg synes det var et flott navn på en film, for det er bokstavelig talt navnet på superhelten, men det er også litt annerledes. Og det var en grei film også. Det kunne også blitt en flott Stalin-biopic. Ja, ja, det ville den. Josef Stalin En gang omtalt som mannen av stål. Jepp. Supermanns inspirasjonskilde, tror jeg."

   "Å, ja. Ja. Hør her, nå begynner vi med trivia. Men nei, ja, jeg tror det er.., Jeg håper bare at dette ikke blir som med superheltfilmer i fremtiden. I jeg mener, jeg sier i fremtiden, jeg mener, vi har filmer som Deadpool, de heter bare Deadpool.
   Captain America. Thor. Det er ganske vanlig at superheltfilmer heter det, men det er mildt sagt kjedelig. Så jeg håper at DC etter hvert går bort fra det, for vi har allerede hatt Wonder Woman, ikke sant? Vi har allerede hatt Wonder Woman-filmene, vi har hatt Aquaman. To Aquamen, ja. Hva skal vi gjøre? Vi skal gå gjennom alle av det igjen? Må vi endre alle de gamle til Wonder Woman 2016 eller noe sånt? Ja, Det handler ikke om det. Uansett, la oss snakke om Supes. Hva tenker du?
   Ned? Liker du antrekket? Liker du kostymet? Jeg gjør egentlig ikke det, nei. Jeg synes det er litt for, liksom, jeg forstår at de ikke kunne gå med en full, liksom, og jeg synes belysningen som er nok ikke den beste, for det er ganske mørkt, og det siste er litt.., det minner litt for mye om Snyderverset for meg, med hele, liksom, labbene på kjøttet til drakten, det blå som ser ut som det er litt, det er litt som en skjellete hud som han tar på seg, i stedet for en faktisk drakt, noe som er merkelig, for hvis du ser på, James Gunns andre filmer, og den samme kostymedesigneren har jobbet med Peacemaker, og Peacemaker-drakten er veldig bra, og den er veldig lys og levende, og selv Guardians drakter er ok. Den tredje er litt, du vet, men litt kjedelig, men ja, jeg synes den var litt kjedelig. Men det gjør meg egentlig ikke noe, at drakten ikke er den beste. Jeg tror jeg fortsatt har, jeg har fortsatt mye forventning til dette fordi jeg tror vi trenger en god Supermann-film. Noe jeg hadde tenkt å kaste tilbake til deg er, fordi vi har hatt Homelander og Omni-Man nå, jeg tror ikke vi trenger.., en Supermann av stål som dreper på slutten og har litt edge. Jeg tror vi trenger en genuint god fyr som er villig til å redde en katt i et tre."

   "like mye som han er villig til å stoppe romvesenet utenfor skuddet.
   Ja, jeg er enig. Jeg tror det er det perfekte tidspunktet for å gjøre Supermann riktig.
   Ja.
   Noe vi ikke har sett på en stund. Man of Steel var på mange måter på den veien, men så gikk Zack Snyder tydeligvis Zack Snyders vei og fikk ham bokstavelig talt til å bryte sin ene regel ved slutten av den første filmen. Så ja, men forhåpentligvis får vi ikke se noe sånt."

   "Forhåpentligvis blir det en veldig ren versjon av karakteren for å kickstarte dette.
   Men når vi snakker om drakten, skjønner jeg hva du mener. Når jeg ser på den, tenker jeg at nedre halvdel av den, spesielt med støvlene og alt det der, jeg synes det ser ganske bra ut.
   Buksene er fine."

   "Ja, akkurat. Men det er den øvre halvdelen. Jeg så noen beskrive det, Det ser ut som en motorsykkeldrakt, ikke sant?
   Ja...
   Den sitter veldig løst noen steder. Den er krøllete. Det er.., Det er en åpning i nakken. Det ser ikke ut som den passer ham."

   "Og ja, fargen er litt utvasket.
   og føles ikke så levende som vi har sett i andre James Gunn-filmer.
   Og det jeg også vil si, er at så dårlig som DC Extended Universe endte opp med å være, synes jeg ikke kostymene var spesielt dårlige. Jeg synes kostymene, generelt sett var ganske bra. Så jeg tror at de kunne ha sett mot og, du vet, de menneskene som har jobbet med det gjennom årene som et rammeverk, fordi Jeg tror de, du vet, til tross for alle dens laster, tror jeg ikke kostymene var det som virkelig satte den siste spikeren i kista for DC Extended Universe."

   "De var ikke den største skuffelsen.
   Jeg synes fortsatt at Wonder Woman-antrekket for Star er helt perfekt for karakteren. Jeg synes det er en perfekt visuell representasjon av den. De som er litt kjedelige er selvsagt Shazam og Black Adam og sånne ting, fordi de bare er huddrakter som nettopp har fått et lyn foran. Det er litt kjedelig, men... Vi har alltid hatt den ballesekkaktige teksturen til dem også, skjønner du? Det er bare litt overdrevent, eller noen som har masse av svarte hoder på nesen er nok Supermann-drakten det beste."

   "Og det er litt... Det rare er at den er løstsittende, for den er sikkert David Corens arbeid, eller hva han nå heter til etternavn, han har fått mye skryt for dette.
   Han har vært med på den Hollywood, du vet, bønner og brokkoli, i bunn og grunn, vet du? Han har vært ...han har gått gjennom alt for å komme i form til denne filmen og for å få.., for den. Og så har han en dress som sitter litt løst og litt.., ikke viser ham frem, det er som, vel, du vet, gi oss det vi vil ha. Gi oss musklene. Jeg lurer på hvor mye eller om det er brukt polstring. Ikke at det spiller noen rolle. I vet bare at for eksempel Henry Cavill er Henry Cavill, og han er enorm, ikke sant? Og drakten ser ut til å passe ham ganske godt. Men for Homelander, for eksempel, og Anthony Starr. Han blir styrket av den. Ja, han er ikke massiv. Drakten er designet for å få ham til å se ...slik. Så man må lure på hvordan den er formet der oppe. Jeg antar, ut fra det vi har sett."

   "sett av Supermann-kostymene så langt, at det er ganske figursydd. Du vet, det gjør han ikke, ...han ser ganske stor ut, men han ser ikke helt massiv ut.
   Så jeg tror det er mer i tråd med det. Men det er en annen merkelig ting, med denne drakten og måten de har vist den på, er at han sitter ned."

   "Jeg liker det. Liker du det? Jeg liker at han tar på seg støvlene. Det krøller dressen, hvis du skjønner hva jeg mener. Ja, det gjør det. Jeg synes bare det er rart at du ikke ville ha ham stående, eller ha ham i en posisjon hvor det er mindre plass til at dressen ser litt krøllete og rufsete ut. Men jeg vet ikke helt. Det er en veldig uvanlig situasjon. Men, du vet... Det er veldig James Gunn for meg. Det er veldig James Gunn. Når skulle denne filmen komme ut? Juli 2025, tror jeg, ikke sant? Så vi er.., over 13 måneder unna at denne filmen kommer ut. Ja, det er veldig lenge til den kommer ut. Så vi har god tid til å se mer om den. Og slik jeg kjenner James Gunn og måten han opererer på, tror jeg vi kommer til å få se mye om denne filmen."

   "Ja, vi kommer nok til å vite alt fra start til slutt før den kommer ut, for å være ærlig. Fordi den kommer til å ha lekkasjer. Ja, akkurat. Og den neste som kommer til å ...blir nok også... Vi kommer til å se Nicholas Holt som Lex Luthor i noen form. Ja, for det er ikke som om de For det er ikke som om de har vært stille om rollen han spiller. Alle vet at Nicholas Holt spiller Lex Luthor i denne filmen. Så jeg antar at vi får en smakebit av det på et tidspunkt. Når det gjelder de andre rollene... Skal Millie Alcock være med i filmen?
   ikke sant? Som Supergirl? Hun er Supergirl. Der er Nathan Filly i sin Green Lantern."

   "Der er Motorkvinnen. Jeg husker ikke hva hun heter. Der er... Er Hawkman med i denne?
   Det er mange ting. Og det er en annen Gunnisme, for han liker virkelig ensemblene sine i.., superheltgreiene sine. Og han liker også normale gutter. Som Star-Lord, som er en normal fyr som på ingen måte er like dyktig som noen av de andre medlemmene av andre Guardians of the Galaxy. Og likevel er han hovedpersonen, fordi han på en måte begrunner filmen og gjør ham til en karakter som publikum kan relatere seg til. Og jeg tror at han kanskje gjør det med Supermann. Jeg er ikke helt sikker på det. Og jeg vet ikke hvor godt det ville fungere. Men jeg tror det å ta på seg støvlene og... Han er nesten ...han har et ansikt som sier at han må tilbake på jobb. Du vet, når det er det massive romvesenet utenfor. Og det kan være et element i det, for vi ser starten på Supermann. Og jeg tror det er derfor vi har så mange andre helter her også, er at de kommer til å si: "OK, Supermann, du må på en måte ta kontroll over..."

   "Hva heter byen? Metropolis. Metropolis. Jeg forveksler det alltid med Megamind Metro City. Og han, liksom... Jeg tror det kan være vinklingen. Men jeg vet ikke.
   Jeg gleder meg til å se den. Og jeg håper at det ikke er så mange spoilere, for jeg vil gjerne bare gå inn ganske frisk og ren. Jeg har stor tro på James Gunn og det han gjør."

   "Men samtidig skal jeg ikke lyve om at jeg er litt bekymret for denne filmen på grunn av enkle grunnen at Guardians of the Galaxy, The Suicide Squad, alle disse andre superheltfilmene filmer som vi virkelig elsker fra det Gunn har gjort tidligere. Peacemaker, en annen, en TV-serie, men ikke en film. Men poenget er at disse som de bare er en slags tilleggselementer til en større fortelling. Denne filmen må kickstarte DC-universet, som skikkelig kickstarte det. Og min bekymring er at den antakelig kommer til å bli to og en halv timer lang, noe i den retningen, for det er det filmer pleier å være nå for tiden."

   "Og i løpet av den tiden må vi legge grunnlaget for DC-universets fremtid, legge grunnlaget for Superman, alle disse forskjellige ensemblefigurene, gjøre alle disse tingene, ha en sammenhengende fortelling i denne ene filmen. Og det bekymrer meg at vi er på på sporet av en mulig Rebel Moon-situasjon der det skjer for mye på en gang. Ja, det lander ikke på den måten den trenger. Og det er det som bekymrer meg litt. Hvis du har sa at dette var en, hvis du sa at rollebesetningen i denne filmen ligner på rollebesetningen i Man of Steel, det er Supermann, Lois Lane, et par av Kent-familien, og det kommer til å være en sentral skurk, La oss si at det er Lex Luthor denne gangen i stedet for general Zod. Ja, men du vet, du har Denne filmen handler om Supermann. Den handler om å legge grunnlaget for Supermann som karakter."

   "Jeg ville vært veldig komfortabel med det James Gunn gjør, men jeg er litt bekymret for at han strekker seg for langt og prøver å gjøre for mange forskjellige ting på en gang her.
   Så ja, jeg vet ikke. Har du noen lignende bekymringer? Jeg tror vi får se når vi.., Vi får se når vi får det. Jeg kan se Rebel Moon-argumentet om at James Gunn kanskje er tenker på minst to filmer senere. Og han sier kanskje: "Ikke vær redd, folkens, når vi Supergirl, eller når vi kommer til Creature Commandos, eller når vi kommer til alle de andre som han har planlagt i denne første delen av DCEU, den første fasen av den, den Gods and Monsters-delen. Han sier at når du kommer til det, vil du se hele bildet. Det er som.., James, de vil kanskje ikke gi deg budsjettet for de filmene. De er også ...flere år frem i tid. Har folk motivasjon og tid til å holde ut i flere år?
   flere år? Det kommer an på om det første er bra. Ja, det gjør det. Det kommer an på om den første, Det er som Iron Man. Folk var villige til å se MCU-filmene fordi de tenkte: "Vel, Iron Man var bra. Og selv om den ikke hadde, og jeg tror kanskje ikke, jeg tror ikke at Superman nødvendigvis må sette opp disse grunnarbeidene som i, ok, du kan se nøyaktig hvor handlingen kommer til å gå. For du så ikke Thanos før i Avengers. Du så ikke, du vet, ...du så bare Nick Furys idé om et team helt på slutten av Iron Man. Så kanskje det er Det vi får, er en Supermann-film som gir oss en flott karakter som er grunnlaget for det nye DCU. Og på slutten får vi en liten smakebit av at det er andre ting ute som han kan bli involvert i. Supergirl kommer også inn helt på slutten, og det er opplegget vårt for Supergirl. Jeg håper virkelig at det er tilfelle. Det gjør jeg virkelig. Fordi Jeg har alltid ment at selv om Marvel nok har bedre helter, har DC-universet alltid hatt de beste skurkene og de beste historiene. Det har alltid vært min oppfatning, men det har aldri blitt skikkelig realisert i et kinofilmformat, egentlig."

   "Så jeg håper virkelig at det er tilfelle. Jeg er bare bekymret fordi, igjen, du vet, Iron Man kom ut i 2008, 2009, noe sånt. 2008. 2008. Jeg kan ikke, jeg mener, jeg er sikker på at Disney og Marvel Studios hadde planer om å utvide Iron Man ytterligere, men.., og til et helt filmunivers. Men jeg kan ikke forestille meg at da de forberedte seg på å lage Iron Man, tenkte de: "Dette er den første film. Når vi kommer til Avengers, er det her historien kommer til å være. Sånn, Jeg tror det var mer sånn: "La oss bare lage Iron Man. Hvis den tjener masse penger, så går vi videre derfra. Mens denne her, du kan, vel, det er ikke engang slik at du kan se at den går så veien. Vi vet at det går den veien fordi han har skissert hele den første fasen. Så.., Jeg tror det er mange farer som denne filmen på en eller annen måte må og overleve, for vi er i en veldig kunnskapsrik tid for kinogående forbrukere."

   "Og dette er ikke bare et nytt slags filmunivers. Dette er DC igjen, og folk har blitt brent i DC før, så de kommer til å være enda mer forsiktige.
   Så jeg vet ikke. Tre år unna DC, om det er det. Med tanke på Batman er en egen enhet, noe som er en annen ting av megaforvirringen."

   "For selv med Marvel har vi Sony-verset, som er et eneste rot. Du har denne dekkbrannen på den andre siden av veien. Og så har du den fine, liksom, jeg mener, MCU er også i ferd med å bli et rot. Det er med hele det tidsmessige tullet, Det begynner å bli veldig rotete. Hvorfor skulle jeg bry meg om multivers?
   Jeg bryr meg ikke om noe av det. Hvis du forteller meg at det finnes en million Doctor Strangers i verden, hvorfor skulle jeg bry meg om Benedict Cumberbatch dør? Det er det, det er hovedproblemet jeg tror den har havnet i. Og den kan ikke svare på det spørsmålet. Det kan virkelig ikke gi deg et svar bortsett fra, åh, men se, det er en som er en zombie, du vet? Og så har MCU også havnet i litt av et rot, men det var, det er, du vet hva du får med Marvel. Du vet at alt er knyttet til det samme universet."

   "Hvis jeg vil se den nye Batman-filmen, hvis jeg vil se den nye Joker-filmen, og hvis jeg vil se den nye Supermann-filmen, må jeg forstå at de alle er i tre separate univers, noe som er spesielt irriterende når to av dem ikke ville eksistert. Vel, ett av dem ville ikke eksistert uten det første. Joker-filmen ville ikke eksistert uten Batman. Og likevel kommer vi aldri til å se Batman fullt ut realisert i Todd Phillips' Jokerverse fordi han er, du vet.., for fokusert på å lage en film for, jeg vet ikke hvem på dette tidspunktet, for den første var den incel, du vet, som Black Panther, i bunn og grunn. Det var incel Black Panther. Og den andre ...har han fått seg kjæreste. Han kan ikke være en incel lenger. Hvem er det for?
   Og det er også verdt å si at du har Peacemaker på toppen av det. Og Peacemaker er en veldig, veldig bisarr situasjon fordi den første sesongen var en del av DC Extended Universe, men den andre sesongen er tilsynelatende ikke en del av DC Extended Universe. Det er en helt annen ting. Den fortsetter historien fra den første sesongen. Så jeg vet ikke hva som skjer der."

   "Det er allerede komplisert og rart. Jeg får vondt i hodet. Akkurat. DC er som et tog ...vrak. Og til tross for at det har trykket på den store, røde tilbakestillingsknappen, er det fortsatt et togvrak.
   Og det er det som virkelig bekymrer meg med denne filmen, for jeg tror den trengte det, ...den må bare være Supermann. Den må bare handle om Supermann. Holde det helt grunnleggende, ...veldig enkelt. Supermann mot Lex. Det gode mot det onde. Hva blir det neste? Det snakker vi om etter vi har fått denne filmen ut døren. La oss bare sette scenen for denne karakteren. Men i stedet.., er det Hawkman, Green Lantern, Supergirl. Du bare.., Vent litt. James Gunn, som den store filmskaperen han er, har planer om å gjøre alt dette på en anstendig måte. Men jeg begynner å bli.., igjen, litt mer kunnskapsrik, litt mer bekymret når du ser disse planene skissert slik."

   "Jeg vet ikke. Jeg vet ikke. Forhåpentligvis vil det overraske oss. Jeg tror det fortsatt er håp for det, for jeg tror Supermann er en av de letteste karakterene å gjøre riktig som du aldri har gjort før.
   ...riktig. Og det gjør han kanskje ikke. Saken er at folk nå for tiden tror de vil ha Jeg tror vi har fått nok av edge og grunge og gore og alt mulig. Som for meg, Jeg liker ikke Invincible. Jeg liker den ikke. Jeg liker den egentlig ikke. Jeg synes ikke den er særlig god. Jeg synes det er enda en superheltgreie som følger nøyaktig de samme tropene som vi allerede kjenner, og parodierer ting uten å egentlig parodiere dem. Den bare kopierer dem."

   "Og det eneste som er bra med den, er episk blod. Og for meg er det ikke interessant lenger.
   Jeg bryr meg egentlig ikke. Det er mange ting som prøver å selge deg hvor mye blod og gørr de har. Guttene begynner å bli litt irriterende, for det er som om vi skal bli enda galere.
   denne sesongen. Vi skal bli enda galere. Du kommer til å ha en penis, og den kommer til å eksplodere."

   "Og det er alt. Det har vært salgsargumentet i tre sesonger på rad.
   Så jeg tror du kan snu hele grunge-kjernen helveteslandskapet som superheltfilmer prøver å skildre nå. For selv Deadpool er det det eneste MCU-prosjektet, og det blir en film med aldersgrense R. Hvis du snur på det, ...går du for det klassiske, ikke det komiske ved Christopher Reeves Supermann, men den rene sjelen av at dette er en god fyr som liker å gjøre gode ting."

   "Når så vi sist noe sånt? Captain America, ...den første hevneren, vil jeg si, for Winter Soldier er en slags spionthriller. Og så Civil War blir på en måte en Avengers-film mer enn den er Captain America film. Så den første Avenger-filmen var nok siste gang vi så det. Og det var 13 år siden."

   "Så, du vet, gi oss noen flere bra folk, for det er en fin ting å gjøre. Og det er også en måte å bringe tilbake nostalgien fra de gamle Supermann-greiene, samtidig som det gir folk noe som er ganske nytt for denne generasjonen av kinogjengere. Jeg vet ikke helt. Det er bare min mening.
   Men jeg tror James Gunn er en som forstår slike karakterer. Og han ville ikke lest alle Supermann-tegneserier han leser og plukke ut de der han er ond, for det er ikke noe poeng i å gjøre det. Det ville vært for Snyder-fokusert, tror jeg. Jeg gleder meg til en tilfeldig karakter du aldri har lest har hørt om, dukker opp og dreper Supermann på slutten av filmen. Ja, det hadde vært bra."

   "Men uansett, ja, vi skulle snakke om Marvel også, men jeg tror vi har holdt dette veldig mye om Superman og DC, så vi beholder det.
   Han er den store greia akkurat nå, ikke sant? Men det faktum at de kan vise et bilde, og skape en hel samtale rundt det, viser at det fortsatt er stor interesse for denne filmen. Og det er alt de trenger for øyeblikket, tror jeg. Og det viser også hvor dårlig brukt Supermann har vært i årevis. Når var siste gang? Ja, Man of Steel var ganske bra, men det førte til bilkrasjet som er DC. Så når hadde vi sist en virkelig god, solid Supermann-greie? Ja, de animerte greiene som My Adventures with Superman er visst veldig bra, men det er ikke mainstream. Det er visstnok en veldig bra serie, men den er ikke en virkelig mainstream-titt på superhelten, den originale superhelten."

   "Akkurat, det er et godt poeng. Men vi kommer nok til å snakke mer om DC og Supermann i fremtiden, spesielt når vi får se mer om det. For 2025, ja, Film Frenzy.
   Kanskje de deler et bilde av Lex, og det vil gjøre oss alle veldig sinte, og vi vil snakke om det.
   Han er ikke engang skallet! Men ja, uansett, dette var episode 13 av Film Frenzy. Vi er tilbake neste uke, forhåpentligvis med Magnus, for å snakke om noe. Snakke om noen aper."

   "Å, aper, selvfølgelig. Apesesongen. Vi må snakke om aper. Så ja, følg med på det.
   Alex, som alltid en fornøyelse. Som alltid en fornøyelse."

   Interviews

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere