Norsk
Gamereactor
Videos
Lego Horizon Adventures
HQ

GRTV Nyheter - Rapport: Et Lego Horizon videospill er i arbeid

Kommer Lego med et videospill basert på Guerrillas Horizon-univers?

Audio transcriptions

"Hei og velkommen til en ny GRTV News, jeg er Alex som alltid dekker ettermiddagene siste og beste når det gjelder spill, utstyr, teknologi, underholdning, hva som helst du liker og hva du enn elsker. Vi har det alltid her for deg på GRTV News og i det bredere Gamereactor-nettverket som helhet, så hvis du liker filmanmeldelser, spillanmeldelser, spillforhåndsvisninger, eksklusivt innhold og mye mer, må du huske å sjekke ut Gamereactor uansett hvor du får det fra, men uten videre, i dag har vi litt av en ryktemølle her for deg, det er noe om et Lego Horizon spill. Nå vet vi at Lego og Horizon eller Lego og Playstation har jobbet før for å gi oss fysiske Lego Horizon sett, vi har fått som Tall Neck som bildet ikke er der for, men du vet Lego Tall Neck og slike ting, men det ser ut til at vi nå dypper inn i videospillområdet som Lego ser ut til å ta på seg og tilpasse Guerrillas post-apokalyptiske franchise, nemlig at vi kommer til å få noe som heter Lego Horizon Adventures tror jeg, og det kommer til å være som Horizon Forbidden West, men med en Lego-vri som Tom Henderson fra Inside Gaming rapporterer. Ikke sikker hva det er, det står også at det har realistisk grafikk, men vi vet egentlig ikke hva det ser ut. Du kan forestille deg en slags bevegelse, uskarpt, veldig teksturert vann med mye av blomstringseffekter og masse fancy ting for å få det til å se HD og realistisk ut, men ellers vet vi egentlig ikke noe om det. Vi vet ikke engang om dette kommer til å bli annonsert snart, men det er tydeligvis under arbeid, og det er ingen utgivelsesdato på den ennå, men det er poeng mot at det potensielt blir kunngjort på Sonys kommende State of Play Playstation da det ser ut til at Sony kommer til å ha en Playstation-utstilling ganske snart. I mener at vi nærmer oss tiden for Summer Games Fest nå, hvor du vet at mange av de selskaper, Xbox har fått en showcase annonsert for juni, Ubisoft forwards annonsert for juni, Nintendo kommer sannsynligvis til å kjøre noe, så vi kan forestille oss Playstations kommer til å være der også, og ja, det kommer til å bli interessant å se et Lego Horizon-spill."

"Horizon er en veldig, veldig ung franchise hvis vi tenker på IP-er generelt.
Som mange IP-er som vi snakker om i dag, og som er veldig utbredt i det kulturelle tankesettet. Ting som Ringenes Herre, Star Wars, Harry Potter har eksistert i over 20 år, men det betyr ikke at det ikke kan komme noe nytt, og det er virkelig interessant å se hvor mye Sony setter på spill i Horizon. Spillene i seg selv er ganske populære, folk liker Aloy spesielt, og de vil se hvor hun tar veien videre."

"Vi vet også at Horizon har en TV-serie som kommer fra Netflix, jeg tror den kjører fordi jeg tror God of War kjører den på Amazon. Får ikke helt med meg fakta på det dessverre, men ja, Lego-spillet, det blir nok mye moro, mye innfall, mange måter å introdusere folk til Aloys historie på hvis du ikke har hatt den før, og det er interessant at det vil være som Horizon Forbidden West, noe som betyr at det vil være en ganske åpen verden, så vi får se hvordan det fungerer i Lego-skala. Ellers la meg få vite hva du synes om et Lego Horizon spill, vil du spille det, vil du heller se et vanlig Horizon spill og jeg skal vi ses neste uke for flere GRTV-nyheter."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere