LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   GRTV News - Ninja Theory skal ha fått grønt lys til å gå videre med et annet prosjekt

   Det sies at utvikleren Senua's Saga: Hellblade II jobber med noe annet enn skrekkspillet Project: Mara.

   Audio transcriptions

   "Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag skal vi snakke om det som uten tvil er den største og heteste utvikleren den 21. mai 2025, og det er Ninja Theory. Vi sier det fordi i dag er den offisielle lanseringen dag av Senua's Saga Hellblade 2, som er denne virkelig spennende oppfølgeren til Hellblade Senua's Sacrifice-spillet. Et som Ninja Theory har jobbet med i årevis. Det har tilsynelatende en veldig veldig høy produksjon, jeg vil ikke si budsjett, men produksjonsverdier. Det ser veldig det ser veldig premium ut når du ser på det, og likevel er det på mange måter et dobbelt-a spill, og det er hvorfor det har vært mye snakk om fremtiden til Ninja Theory. Du vet, er dette spillet kommer til å selge når Xbox-studioene er stengt? Er Ninja Theory modent for en nedleggelse? Den slags ting ...sånt. Men det ser ut til at Ninja Theory kommer til å eksistere en stund til, heldigvis, fordi vi trenger kreative utviklere som Ninja Theory for å sikre at videospillmediet forblir underholdende og kreativt engasjerende. Og det sier vi fordi det nylig har kommet en uttalelse fra en av Ninja Theorys ledere som snakker om utgivelsen av Senua's Saga Hellblade 2 og vel ordlyden førte til at mange mennesker ble litt bekymret for fremtiden til men vi har nylig hørt fra en annen kilde at det ikke burde være tilfelle. At det er faktisk er positivt slik ordene har blitt brukt i denne uttalelsen. Så la oss dykke inn og ta en titt på denne rapporten. Ninja Theory har fått grønt lys for et nytt prosjekt. Det blir sannsynligvis flere år før vi får se noe fra det. Mandag kveld fikk Ninja Theory-studioet sjefen Dom Matthews et åpent brev på Instagram der han takker fansen som han sier har vært veldig støttende og gitt gode tilbakemeldinger under utviklingen av Senua's Saga Hellblade 2."

   "Noen tolket imidlertid brevet som et slags farvel, og fryktet at de kunne bli det neste studioet som blir lagt ned når Microsoft sier opp folk. Men ifølge Windows Central-redaktør Jez Corden er det ingenting å bekymre seg for. Snarere tvert imot. Via Windows Central forklarer han at Ninja Theory faktisk nettopp har fått grønt lys for et nytt prosjekt som ikke er det tidligere annonserte skrekkspillprosjektet Mara. Senua's Saga Hellblade 2 lanseres forresten i dag vi har en anmeldelse på vei. I det åpne brevet skriver Matthew at studioet mener det er utviklet en oppfinnelse som tar deg med på en reise som ikke etterlater deg noe, og som etterlater deg tenker og føler. Vi skal fortelle dere om noen timer om de lykkes. Og dette er uttalelsen fra Dom Matthews, studiosjef hos Ninja Theory. Han sier hei, alle sammen. På kvelden før lanseringen av lanseringen av Senua's Saga Hellblade 2, vil jeg takke fansen vår på vegne av alle her hos Ninja Theory. Vi ser dere, og vi hører dere når dere gir oss slik kjærlighet og støtte. Når dere forteller oss hvor mye Senua betyr for deg. Når dere forteller oss hvor mye dere gledet dere til spillet og hvor mye tro du har på at vi kan fortsette Senuas historie på en måte som yter rettferdighet til forbindelsen så mange av dere har hatt til henne og til Hellblade. Helt fra begynnelsen av Senuas saga Hellblade 2 har vi hatt dere i tankene, og jeg håper virkelig at når dere spiller det andre kapittelet av Senuas historie vil finne den velkjente forbindelsen igjen, og at så mange flere vil finne sin egen vei til Senua og hennes verden også. Før jeg fortsetter slik de nevnte kapittel 2 får meg på mange måter til å antyde at det kommer et tredje kapittel, og jeg håper det er det Jeg håper at de får muligheten til å forfølge historien og kanskje avslutte den som en trilogi eller noe, jeg er ikke helt sikker, men ja, det er slik det virker på meg meg litt. Uansett, det er vanskelig å lage videospill, mye mindre mye som Senua, vi som et team har blitt ledet av en overbevisning om å oppnå vår søken etter å lage et spill som synker deg dypt inn i Senuas verden og ta deg med på en reise som får deg til å tenke og føle. Jeg tror vi har oppnådd vår oppgave, og jeg håper dere er enige i at jeg er veldig stolt av spillet, veldig stolt av teamet vårt og veldig stolt av dere, våre fans, som har støttet oss på denne magiske reisen, takk."

   "Så ja, noen har misforstått det eller tatt det som en slags et siste brev på mange måter rett født inn i teorien som du kan forstå hvorfor du vet at det er en mange bisarre situasjoner som finner sted i Xbox-spillstudioene familie akkurat nå, og så får du et brev som dette som har gode intensjoner, men på en måte når du begynner å lese mellom linjene, begynner du å lure på om det er noen baktanker med det men ja, å dømme etter Jez Corden som ble tatt med til Windows Central for å avsløre at Ninja Theory har fått grønt lys for et nytt prosjekt, så vi vet ikke hva det er, vi vet ikke når det kommer til å komme ut eller når det kommer til å bli annonsert eller om det noen gang kommer til å Det kommer ikke til å skje snart, men med tanke på at Senua's Saga Hellblade 2 lanseres først i dag med tanke på at de har jobbet med Project Mara en stund, kanskje dette er noe vi burde forvente å se noe vesentlig om i noen år, men ja, etter hvert som vi vet mer forhåpentligvis etter hvert som vi vet mer, skal vi sørge for å holde dere oppdatert og gi dere beskjed så snart vi vet mer."

   "informasjon blir offentliggjort, men ellers ja, dette er all den tiden jeg har på dagens episode av GRTV News Jeg kommer tilbake i morgen, så følg med for noe annet da håper jeg ellers du nyter tirsdagen din og ja, vi sees i neste ta vare på dere alle"

   GRTV News

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere