LIVE
HQ
logo hd live | Alan Wake 2: Night Springs
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   GRTV News - Pirates of the Caribbean 6 kommer til å bli en omstart

   Og Margot Robbie-filmen er ikke død ennå.

   Audio transcriptions

   "Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag kommer jeg til å være snakke om en av mine favorittfilmserier gjennom tidene, og det er Pirates of the Caribbean. Jeg har vært en stor fan av serien i lang tid, og det er på en måte gjort meg veldig trist å se hvordan den har forsvunnet og hvordan den er falt fra hverandre i årenes løp. Men vi vet at Disney ikke kan la en så stor melkeku som Pirates of the Caribbean bare dø og sovne inn, så det kommer alltid til å arbeid og innsats for å videreføre serien på en eller annen måte. Nå er dette er noe vi har visst har vært i gang med i årevis, og det føltes som om vi egentlig ikke har hatt noe vesentlig å snakke om, og alle rykter som har kommet ut om det har føltes enten falske, eller så har de snart blitt bevist falske på samme måte. Men denne informasjonen kommer nå fra Jerry Bruckheimer, som hvis du kjenner Pirates of the Caribbean, vet du at Jerry Bruckheimer har vært en av de ledende produsentene på den helt siden starten, og ja, han har gitt oss et innblikk i hva som skjer i fremtiden til Pirates of the Caribbean igjen, så la oss dykke ned i det."

   "Så ja, Margot Robbies Pirates of the Caribbean-film er ikke død, og Pirates 6 vil offisielt være en reboot, men produsent Jerry Bruckheimer vil likevel ha Johnny Depp med. Så tåken letter stadig rundt Disneys Karibiske hav etter hvert som vi får mer og mer mer offisiell informasjon om hva fremtiden bringer for Pirates of the Caribbean-serien."

   "Den siste informasjonen kommer fra den ekstraordinære produsenten Jerry Bruckheimer som i et intervju med Entertainment Weekly avslørte at noen av de tidligere ryktene om prosjekter fortsatt er i live, og at den kommende hovedserien kommer til å bli en reboot.
   Bruckheimer sier at det er to forskjellige filmer, vi håper å få laget dem begge, og jeg tror Disney er enig i at de virkelig ønsker å lage Margot-filmen også. Så dette er en referanse til både Pirates of the Caribbean 6 som er en full reboot av serien og også en ekstra film med Margot Robbie i hovedrollen, som de siste årene har virket dødfødt. Vi snakker om rebooten legger Bruckheimer til at jeg tror han har løst det serieforfatter Jeff Nathanson har en fantastisk tredje akt, vi skal bare rydde opp i den første og andre, og så så kommer vi dit. Men han skrev en fantastisk tredje akt. Produsenten snakket også om Johnny Depp og om skuespilleren vil være involvert i hovedrollen som kaptein Jack Sparrow igjen Det er en reboot, men hvis det var opp til meg, ville han vært med. Jeg elsker ham. Han er en god venn."

   "Han er en fantastisk kunstner, og han har et unikt utseende. Han skapte Kaptein Jack som ikke var på siden, det var han som gjorde litt Pepe Le Pew og Keith Richards. Det var hans tolkning av Jack Sparrow. Er du glad for å høre at Bruckheimer ikke har gitt opp flere Pirates of the Caribbean ennå. Så ja, jeg tror det er mange måter Disney kan gjøre dette på."

   "Jeg tror det er en hva de enn gjør med denne Margot-filmen, så tror jeg den må være sin egen ting. Jeg tror de må komme seg bort fra denne ideen om å hele tiden pushe fortellingen om at den overordnede fortellingen for Pirates of the Caribbean som det er ingen grunn til at Margot Robbie-filmen ikke kan være sin egen greie. Når det gjelder Pirates 6, hvis du vil gjøre en full reboot. Jeg har hørt forskjellige ideer helt siden denne rapporten begynte å gå rundt om hva det kan være. Noen spør hvorfor kan ikke kan vi ikke se hva som skjer med Will og Elizabeths fremtid? Du vet, potensielt noe i den retningen. Elizabeth er teknisk sett fortsatt piratkongen eller dronningen, eller hva du ...hvordan de offisielt kaller det nå for tiden. Og Will er fortsatt kaptein på Flying Dutchman. Og på slutten av den forrige filmen var det en slags teaser om at Davy Jones kunne være tilbake også. Så det er mulig at vi ser noe der. Nå elsker jeg Johnny Depp som kaptein Jack Sparrow også, men jeg tror ikke at han trenger å være den sentrale punkt i serien fremover. Jeg tror det finnes måter du kan inkludere Johnny Depp som Jack Sparrow igjen uten å gjøre ham til en slags hovedperson. Det er ingen grunn hvorfor du ikke kan dukke opp i andre akt av en film og gjøre noen Jack Sparrow-greier og så forsvinne igjen. Det er ingen grunn til at du ikke kan gjøre det uten å gjøre det sånn er neste kapittel i Jack Sparrow-historien. Så jeg er interessert i å se hvordan de gjør det."

   "Jeg håper uansett at de gjør flere pirater, for det er en flott serie. Det er en tvers igjennom underholdende filmserie. Så ja, jeg gleder meg til mer av det. Men igjen, ettersom vi vet mer skal vi sørge for å holde dere oppdatert. Forhåpentligvis vil denne oppdateringen fra Jerry Brookhaver bekrefter at vi kommer til å få mer offisiell informasjon etter hvert som hastighet på dette tidspunktet. Og forhåpentligvis vil vi snart begynne å få vite om disse filmene har fått grønt lys og faktisk kommer til å finne sted, og bli utviklet til fullverdige spillefilmer. Men igjen, etter hvert som vi vet mer, vil vi sørge for å holde dere oppdatert, og ellers kommer jeg tilbake i morgen for neste eller mitt neste GRTV News av uken, så følg med for det. Og ellers ja, jeg håper du nyter resten av onsdagen din og jeg ser dere alle i den neste. Ta vare på dere selv, alle sammen."

   GRTV News

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere