Norsk
Gamereactor
Videos
The Fate of Baldr
HQ

Fem grunner til at du bør sjekke ut The Fate of Baldr (sponset)

Ananki Game Studio har lansert sitt norrøne mytos-inspirerte tårnforsvarsspill, og nå som det er tilgjengelig på PC, har vi plukket ut noen grunner til hvorfor du bør prøve det.

Audio transcriptions

"Vi har sett den norrøne mytologien representert i videospill ganske ofte i det siste, men Ananki Game Studio ønsker å ta oss med til det iskalde nord på en vikingreise som aldri før.
Fra og med nå kan du hoppe fra Axe at the Ready til The Fate of Boulder, et tårnforsvarseventyr spill der du skal beskytte et vikinglangt romskip mot mytiske trusler og sjefer."

"Spillet er nå tilgjengelig, og her er fem grunner til at du bør sjekke ut The Fate of Boulder.
The Fate of Boulder er et spill som ber spillerne om å heve seg over dødelige manerer og forhindre alle tings undergang.
Som det fortelles i Norse Mythos, ser denne historien spillerne reise gjennom riket i et forsøk på å redde sjelen til den en gang antatt ugjennomtrengelige Boulder, for å forhindre apokalypsen og forhindre Ragnarok fra å inntreffe."

"Det er selvsagt mye som står på spill, så ikke mislykkes.
Den norrøne mytologiens verden er et utrolig mangfoldig og uvanlig sted, og i The Fate of Boulder får du se dens mange forskjellige riker.
Du reiser til det barske og brennende landskapet i Muspelheim, de rike og frodige skogene Asgard, det tåkete og frostige Niflheim og de seks andre rikene også, alt som en del av din reise for å forhindre den store undergangen, Ragnarok."

"Å redde verden er ingen enkel oppgave, men Ananki Game Studio gir deg massevis av verktøy for å få jobben gjort.
The Fate of Boulder gir spillerne fire klasser av vikingkrigere å velge mellom fra, som hver har sine egne styrker, svakheter, hemmelige evner, klassetotem og våpen for å gi sin egen vri på den aktuelle kampen."

"Berserkere er ideelle for dem som ønsker å komme tett på, mens Smeedlers er mer egnet til å holde seg i bakgrunnen og slippe løs eksplosiv ammunisjon på enhver trussel som bryter gjennom forsvarslinjene dine.
Uansett hvordan du liker å spille, har The Fate of Boulder noe for deg."

"Men The Fate of Boulder handler om mer enn bare å sprenge monstre og skapninger fra den norrøne mytologien med dine egne våpen.
Spillet har et tårnforsvarselement som lar deg bygge oppgraderbare strukturer og forsvarsverk som hjelper deg med å beskytte og tygge deg gjennom truslene som prøver å ødelegge det vikinglange romskipet ditt og eliminere deg i prosessen."

"Å bygge tårn og oppgradere dem krever imidlertid litt knokefett, ettersom du vil må finne og utvinne ressurser for å kjøpe oppgraderinger og tårn i utgangspunktet.
Så hvis du var i tvil om at du ville mangle ting å gjøre i løpet av et oppdrag, så frykt ikke, det finnes nok å fylle tiden din med i The Fate of Boulder."

"Hvis du er det minste bekymret for å møte enorme odds alene i The Fate of Boulder, Anamki Game Studio har allerede en løsning på plass.
Spillet er i utgangspunktet designet for å støtte kooperativt spill, slik at du kan gå sammen med noen venner for å overvinne den aktuelle utfordringen."

"Det er også lagt vekt på solospill, og hvis du heller vil prøve deg på egen hånd, kan du spille The Fate of Boulder støtter og oppmuntrer til dette også.
Så hva venter du på?
The Fate of Boulder er nå tilgjengelig på PC, så husk å hoppe inn i spillet og begynne din reise for å forhindre Ragnarok og redde De ni rikene fra undergang."

Sponsored

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere