Norsk
Gamereactor
Videos
Call of Duty: Black Ops 6
HQ

GRTV News - Call of Duty: Black Ops 6 bekreftet som årets Call of Duty

Den vil bli avslørt i sin helhet etter Xbox Games Showcase i juni.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News, i dag skal vi snakke om noe som vi på en måte har visst har vært tilfelle en stund uansett men nå har det blitt bekreftet. I hovedsak vil denne kommende sommerens utstillinger og arrangementer for Xbox og Microsoft, de gjør en Xbox spill showcase på den vanlige slags av tid og de gjør en Xbox spill showcase på den slags, jeg tror det er søndag ettermiddag kveldstid for oss i Europa, og så følger de det opp med en direkte, en direkte som vi så i fjor med Starfield, ikke sant, hvor de gjør hovedshowet og så de gjør et ekstra show etterpå med fokus på ett spesifikt spill. Nå for i år har vi har faktisk ikke sett dette spillet, ikke sant, de har ikke avslørt det, de har bare sagt at det er et ukjent spill, selv om det etter bildene og teaserne og forskjellige rapporter å dømme og hva som helst har vi alltid, vi har alltid visst hva det spillet skulle være, men nå er det blitt offisielt bekreftet og ja det er Black Ops 6, Call of Duty Black Ops 6, så la oss dykke inn og ta en titt på hvordan dette kommer til å bli."

"Så ja, Call of Duty Black Ops 6 er bekreftet å være det hemmelige Xbox-spillet, det vil lanseres på PC, PS5 og Xbox Series i høst. Nå tror jeg, bare for å starte, ikke sant, Jeg synes det er fascinerende. Plattformene her, du vet, som Eric sier her, jeg tror dette er absolutt fascinerende fordi dette er første gang at et Call of Duty har gjort dette. Nå er vi omtrent halvveis gjennom denne konsollgenerasjonen, men dette er den første gang vi har sett en Call of Duty-lansering spesifikt på disse plattformene og ikke på PS4 og Xbox One, og det gjør meg faktisk litt spent på dette spillet fordi det gjør meg til å tro at vi kommer til å få et faktisk slags nåværende gen Call of Duty for en gangs skyld."

"Men uansett, Activision er kanskje en del av Xbox Game Studios nå, men det betyr ikke at selskapet vil endre sin markedsføringsstrategi for Call of Duty. Selskapet har ertet på seg årets Call of Duty en stund nå, og tok det til et nytt nivå i går. Det tok ikke spillere rundt om i verden lang tid før de fikk litt informasjon ut av disse kryptiske meldingene og bildene, så nå er det offisielt. Treyarch og Activision bekrefter at Call of Duty Black Ops 6 er 2024s kort og med det erkjenner også at det blir det hemmelige spillet som får sin egen stream etter Xbox Game Showcase den 9. juni. Vi får ikke vite noe annet, men ekstremt troverdige rykter hevder at det vil ta oss til Gulfkrigen. Vi kan forvente å lære mye på mindre enn tre uker. Ja, Teaser-bildet for det. Så ja, Call of Duty Black Ops 6 er bekreftet. Igjen, vi vet ikke noe mer ennå, men det har vært rykter i lang tid på dette punktet at årets Call of Duty kommer til å ta oss med til Gulfkrigen, og å dømme etter teasere og de kryptiske meldingene og hva som helst som Treyarch og Activision har de siste dagene, så ser det ut til å være tilfelle. Det er mye referanser til begynnelsen av 2000-tallet, slutten av 90-tallet, den slags tidsperioder. Så det er Golfkrigen. Når de nærmer seg moderne tid, mener jeg at de gjør har Modern Warfare-serien som er moderne ting, men det er mange veldig motstridende og veldig polariserende kriger som Call of Duty-serien begynner å bli involvert i nå. Black Ops-serien har alltid vært en slags kald krig-æra før det, og det er alltid vært veldig subjektiv, men nå begynner vi å komme til disse veldig moderne kriger som er svært dokumenterte, og jeg tror det kommer til å bli noen, det er alltid motreaksjoner med krigsspill, men jeg tror det kommer til å være en slags frustrasjon over måten kildematerialet er brukt. Dette er kriger som utkjempes mellom to mennesker, uavhengig av hvilken side krigen, hvilken side som har rett. Det påvirker fortsatt mange menneskers kriger. Så ja, vi kommer til et veldig slags moderne og motstridende æra nå, men igjen vil vi vite sikkert om det er den tilfellet snart. Det virker som om det er Golfkrigens æra, men igjen vil vi vite sikkert på 9. juni når dette Call of Duty Black Ops 6 Direct Showcase finner sted etter Xbox Games Showcase. Så følg med for mer, og igjen kommer det til PC, PS5 og Xbox-serien så hvis du har en konsoll, hvis du har en av disse nåværende generasjonskonsollene og du har vært lurt på hvorfor du kjøpte en nåværende generasjons konsoll fordi ingenting kommer ut spesifikt for den nåværende generasjonen konsoller, så har vi noen gode nyheter for deg fordi Call of Duty er endelig av PS4 og Xbox One av ting ser ut med dette spillet. Men ja som vi vet mer vi skal sørge for å holde deg oppdatert og oppdatert, ellers kommer jeg tilbake nå på tirsdag for neste GRTV Nyheter. Det er en lang helg for oss her, så vi ses på den andre siden. Ta vare på dere selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere