LIVE
HQ
logo hd live | Alan Wake 2: Night Springs
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   Resident Evil 9
   HQ

   GRTV News - Resident Evil 9 ryktes å ha blitt forsinket

   Nå er skrekkoppfølgeren planlagt til sent i 2025 eller til og med 2026.

   Audio transcriptions

   "Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV-nyhetene. I dag skal vi plukke opp ryktet om et veldig spennende fremtidig spill. Det er faktisk et rykte som vi har hørt forskjellige grader av. De ser alle ut til å komme fra samme kilde som tydeligvis har en slags merittliste og innsidekunnskap om Capcom og denne serien."

   "Samtidig har vi hørt forskjellige rapporter om hvordan dette spillet blir håndtert, noe som reiser spørsmålet om hva som egentlig foregår hos Capcom.
   Og det vi snakker om er Resident Evil 9. Dette er et spill som det gikk rykter om skulle bli komme ut neste år. Så gikk det rykter om at det ble forsinket til fordel for Code Veronica."

   "Nå ryktes det også at det skal bli enda mer forsinket og sånne ting. Så det er mange forskjellige motstridende historier som skjer her, men i bunn og grunn er ideen er at det for øyeblikket ryktes at Resident Evil 9 vil bli forsinket til enten sent i 2025 eller 2026.
   Så hvis du håper på at spillet skal komme før heller enn senere, bør du håpe litt eller så bør du heller dempe forventningene dine litt, for det er tilsynelatende lenger enn mange hadde håpet. Uansett, la oss dykke ned i det. Ryktet. Resident Evil 9 skal angivelig forsinket til sent i 2025 eller 2026. Innsideren som tidligere lekket at det ville komme tidlig i 2025 benekter nå sine påstander. Så det ser ut til at Capcom har mye mer Resident Evil på hendene enn strømmen av innsideinformasjon kan assimilere. Enten det, eller så har det skjedd endringer i det siste uker i forhold til den opprinnelige planen. Uansett er det fortsatt ingen offisiell melding om den neste store del i serien etter utgivelsen av Resident Evil Village for tre år siden nå."

   "Forvirringen kommer nå fra en gang pålitelig insider Dusk Golem som hadde en ganske god oversikt tidligere av Capcom og skrekk-serien, og som nå retter opp sin tidligere informasjon om Resident Evil 9s mulige utgivelse tidlig i 2025. I stedet skyver han nå utgivelsen tilbake til 2025-26, noe som absolutt er et mye mer tvetydig og bredere vindu enn vi ville liker. Innsideren har også bestemt seg for å tilby mye informasjon knyttet til den andre beboeren Evil-prosjekter Capcom har under utvikling, og det er gode nyheter og dårlige nyheter. La oss begynne med det smertefulle. Dusk Golem benekter kategorisk at det er en nyinnspilling av det originale Resident Evil i utvikling, og det vil heller ikke bli noen for Resident Evil 5, i hvert fall ikke for øyeblikket. Det gjør han imidlertid at Resident Evil Zero og Resident Evil Code Veronica er under arbeid, og at han har hørt om dem for et år siden eller så. Det er absolutt ikke de beste nyhetene for fans av serien, men i det minste vi sitter igjen med den lille tilfredsstillelsen av å høre andre stemmer som Necrolope hevde at disse kommende titlene i serien også vil komme til Nintendo Switch 2 nativt. Så ja, dette er uh dette er Dusk Golem i hovedsak bare dette er Dusk Golem i hovedsak bare øh slags utbedring av hans tidligere kommentarer om Resident Evil 9-utgivelsesvinduet og når de får når Capcom forventet på en måte at spillet skulle komme når han forventet at Capcom skulle lage uh å ha spillet debut. Dette er poenget jeg kom med tidligere er at vi det er det er vanskelig å si om dette nå er korrekt informasjon fordi Dusk Golem tidligere har hatt en merittliste med å være ganske god med Resident Evil-greier, men han har vært veldig ujevn over alt med Resident Evil 9 og du vet en dag hevder han det ene og den andre dagen hevder han det andre, så det er vanskelig å si om denne informasjonen nå er korrekt. Uansett er faktum at vi ikke har hatt en offisiell kunngjøring for Resident Evil 9, og vi er allerede nesten i juni, så det er i utgangspunktet det virker veldig usannsynlig at det skulle komme ut i 2024, noe som betyr at det tidligst kan komme ut i 2025 og da er 2026 sannsynligvis også et veldig sannsynlig utgivelsesår for dette neste spillet."

   "Nå igjen, hvis Capcom kunngjør dette spillet på dette ryktede PlayStation-arrangementet som er som visstnok skal finne sted denne uken, er det ingen grunn til å anta hvorfor det ikke kan komme ut neste år men hvis vi må vente noen måneder til et annet ryktet PlayStation-arrangement i september for kunngjøringen, kan det være så sent som i 2026 eller tidlig i 2026 at vi får dette komplette spillet, men igjen, når vi vet mer, skal vi holde deg oppdatert og fortelle deg mer om dette når offisiell kunngjøringsinformasjon har blitt delt, men ja, ellers er dette all den tiden jeg har på dagens episode eller min episode av GRTV News så uh ja bli med meg i morgen for den neste men så følg med på det og ellers ja, håper du nyter tirsdagen din, og jeg vil øh, jeg vil se dere alle på den neste ta vare på dere alle"

   GRTV News

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere