Norsk
Gamereactor
Videos
Dragon's Dogma 2
HQ

GRTV News - Dragon's Dogma 2 solgte tre millioner eksemplarer på bare to måneder

Capcoms viltvoksende RPG-oppfølger har blitt en megasuksess.

Audio transcriptions

"Hei og velkommen tilbake til GRTV News, jeg er Alex som alltid dekker ettermiddagens siste og ...størst. Som alltid var jeg ikke her i går, det var helligdag i Storbritannia, så jeg hadde dessverre fri, beklager det. Men ja, normalt dekker jeg det nyeste og beste innen spill, utstyr, teknologi, underholdning, hva du vil og faktisk hva du enn elsker, har vi det alltid her for deg på GRTV News og i den bredere Gamereactor nettverk som helhet, så hvis du liker spillanmeldelser, filmanmeldelser, forhåndsvisninger av spill, eksklusive innhold og mye mer, må du huske å sjekke ut Gamereactor uansett hvor du får det fra."

"Men uten videre, la oss ta av meg headsettet, for jeg trenger faktisk ikke dem for å snakke om nyhetene, og vi har noen viktige og morsomme, ja, hvis du liker tall, morsomme Dragon's Dogma-nyheter. Alt faller fra hverandre i dag. Alt faller fra hverandre, Beklager det. Uansett, vi snakker om Dragon's Dogma 2, som du kan se i nydelig tittel der skapt av Alberto. Det har solgt 3 millioner eksemplarer på bare to måneder."

"Det er også en liten cameo fra meg der nederst, der jeg snakker om Dragon's Dogma 2 i GR Live, veldig gøy. Capcom kunngjorde i alle fall nylig at Dragon's Dogma 2 har solgt 3 millioner eksemplarer, og det har bare vært ute siden mars, så det er ganske bra av salg, og det er i grunnen alt som finnes. Det har vært, du vet, det var litt kontrovers da Dragon's Dogma 2 ble lansert med hele greia om mikrotransaksjonene som var på en måte forkledd som bokstavelig talt var en slags betaling for å vinne i en forstand av hvis du vil selvfølgelig kan du få tak i mange av disse gjenstandene i spillet, men hvis du ville ha mer raske reiser, enklere måter å redesigne karakteren din på, så må du på en måte betale hvis du ikke bare ville tjene dem i spillet, noe du kunne gjøre. Det var en rot, det var et rot fordi det var, Capcom har solgt, som vi ser her, det gjør enda mindre mening fordi Capcom feirer 3 millioner solgte eksemplarer av dette spillet, og likevel snakker vi om, du vet, da det ble lansert var det mikrotransaksjoner som fikk det til å virke som Capcom ikke hadde tillit til salget av dette spillet og bare ville presse ut så mye penger som mulig fra det, noe som er veldig rart, men forhåpentligvis er dette et tegn på gode ting i fremtiden, og at vi kommer oss videre fra den kontroversielle starten. Vi har ikke sett Dragon's Dogma 2 like mye i rampelyset siden lanseringen, vil jeg si. Dette er rent redaksjonelt, men noe som Elden Ring eller Baldur's Gate de siste årene har klart å holde seg i folks bevissthet i flere måneder etter utgivelsen. Dragon's Dogma 2 var imidlertid et veldig godt spill ifølge alle som spilte det, de som anmeldte det. Alberto her, som gjorde nyhetsinnslaget, gjorde vår anmeldelse for nettverket, og han likte det veldig godt, og likevel virker det som om det har falt litt ut av folks bevissthet. Så forhåpentligvis, hvis ryktene stemmer, og vi får utvidelser eller DLC snart, kan det på en måte rette opp tankene, men for øyeblikket, hvis du snakker om RPG-er, fantasy-RPG-er med vanskelige kamper, folk fortsatt bare om Elden Ring og Shadow of the Old Tree. Men la meg hva du synes om Dragon's Dogma 2. Har du spilt det ennå? Er du en av disse tre millioner mennesker som har kjøpt spillet? Har du ikke spilt det ennå? Skal du til å spille det? Fortell meg alt dette og mer til, så ses vi i morgen for en GRTV News video. Ha det bra."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere