Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

ASUS TUF RTX - Forbedre spillingen din med Nvidia RTX-grafikk fra Asus (Sponset)

I samarbeid med Asus og Nvidia viser vi deg hvor enkelt det er å bytte til en helt ny TUF GPU fra Asus, og hvilke fordeler det gir.

Audio transcriptions

"Henger datamaskinen din etter? Sliter du med å få mer enn 60 FPS i nye spill?
Vi har tatt en titt på Asus RTX 40-serien, som benytter seg av de nyeste teknologiske fremskrittene fra NVIDIA.
Og i dette tilfellet kan du bokstavelig talt laste ned mer ytelse, ettersom hver driveroppdatering optimaliserer spillene dine og forbedrer grafikkortets ytelse generelt."

"Vi synes også at det ser ganske blendende ut.
En av de mest kjente Asus-seriene er TUF Gaming, som er bygget for å vare, med funksjonalitet som dikterer formen.
Og her har vi fått tak i det splitter nye Asus TUF Gaming GeForce RTX 4070 Super.
Dette kortet passer etter vår mening godt for deg som vil ha mest mulig ytelse, men ikke nødvendigvis et ubegrenset budsjett."

"Dette kortet ser kanskje veldig stort ut, men moderne grafikkort har så mange komponenter, mange milliarder transistorer faktisk, at de som standard er ganske tunge.
Så du trenger et TUF og et stabilt rammeverk for å unngå at kretskortet bøyes og vrir seg, og Asus har valgt en ventilert eksoskjelettstruktur som også støtter aksiale, doble kulelagervifter med høy luftstrøm og massive kjøleribber.
Dette kan virke overdrevet, men det er et spørsmål om liv og død å sørge for god kjøling av grafikkortet, i hvert fall i spill."

"Kortet leveres med høyspesialiserte kondensatorer av militær kvalitet, er laget ved hjelp av en helautomatisk produksjonsprosess med ekstremt høy presisjon, og kommer til og med med muligheten til å bruke den forhåndsoverklokkede fabrikkmodusen.
Og selv om vi synes det er fint at Asus har inkludert en dual BIOS-modus, kommer vi ikke til å kjøre den i noe annet enn ytelsesmodus.
For de eventyrlystne har Asus utviklet en liten programvare, GPU Tweak 3, som er enkel, funksjonell og lett å bruke for de som ønsker å overklokke manuelt."

"Men erfaringsmessig bør du alltid la én GPU BIOS være uendret.
Nvidia-brikken som ligger i Metal-rammeverket, representerer mange år og milliarder av dollar i utvikling.
Hver nye generasjon bringer med seg kraftig forbedrede strømme-multiprosessorer som håndterer råberegninger, og spranget fra forrige generasjon har vært betydelig.
Lys- og skyggeeffekter håndteres av strålesporingskjernene, dedikert fysisk maskinvare med det ene formålet å beregne lys og skygge, enten det er reflektert sollys eller skyggen fra en rakett som beveger seg raskt."

"Disse 3. generasjons RT-kjernene og deres evne til å projisere lys utgjør hele forskjellen, ikke bare når det gjelder stemningen, men også når det gjelder innlevelse, og gjør sløret mellom spillgrafikk og fotorealisme i det virkelige liv mindre.
Og for de som ønsker å spille med ekstreme mengder bilder per sekund, selv i 4K, er Nvidias DLSS ikke bare for oppskalering.
Tensorkjerner er nå så raske og kraftige at de i sin fjerde generasjon er i stand til å beregne helt nye bilder mellom eksisterende bilder, noe som forbedrer spillflyten til et uhørt nivå, noe som alltid er en velkommen forbedring, men som tidligere ville ha krevd betydelig dyrere grafikkort."

"Siden de fleste spill støtter disse funksjonene, betyr kontinuerlige programvareoppdateringer at den samlede spillopplevelsen din blir bedre og bedre, og flere spill blir lagt til etter hvert.
Sist, men ikke minst, hvorfor ha et kult, industrielt designet Asus TUF-kort hvis du ikke kan vise det frem?
RTX 40-serien bruker Nvidias innebygde live streaming-koding og er til og med i stand til å forbedre video og stemme ved hjelp av AI."

"Det viktigste festtrikset for mange spillere vil imidlertid være bruken av Nvidia Reflex, et system for måling og reduksjon av ventetid som lar grafikkortet ditt ta kontroll over all tilkoblet maskinvare som brukes til spilling, optimaliserer og reduserer den kombinerte forsinkelsen fra museklikk til skuddet avfyres på skjermen drastisk, og dermed øker sjansene dine til å vinne massivt, spesielt i kombinasjon med DLSS, som sørger for de ekstra rammene du trenger for bedre sikte og sikting."

"Bare synd at det eneste jeg kan skylde på for mine dårlige prestasjoner i konkurransespill nå vil være meg selv."

Sponsored

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere