Norsk
Gamereactor
Videos
Final Fantasy XIV: Dawntrail
HQ

Why Dawntrail is the Perfect Reason to Return to FINAL FANTASY XIV: Online (Sponsored)

Den neste store utvidelsen har kommet til Square Enix s MMORPG, og vi utforsker hvorfor det er en perfekt mulighet til å vende tilbake eller ta en første tur inn i fantasiverdenen.

Audio transcriptions

"Vi nærmer oss med stormskritt lanseringen av den femte store utvidelsen til det kritikerroste og elskede MMORPG, Final Fantasy XIV Online. Dawn Trail ser ut til å bli den mest spennende utvidelsen så langt, og hvis du tenker på en retur til Eorzea og en tur til landet av Toral, her er hvorfor Dawn Trail gir deg mange grunner til å vende tilbake til Final Fantasy XIV Online."

"Dawn Trail starter med en reise gjennom det enorme Indigo Deep til det frodige og livlige kontinentet Toral. Både Toral og hovedstaden Tulliyolal byr på noen fantastiske og er hjem til et vell av nye allierte og fiender å kjempe mot. Du vil bli kastet dypt inn i intrigene rundt Torals arverekkefølge, som en av tronpretendentene søker din hjelp og til og med forteller om en legendarisk by av gull."

"Med potensielle farer å finne over hele Toral, vil du kanskje føle deg en god del sterkere før du tar fatt på noe som det splitter nye nivå 91-fangehullet Ihuri-Katumu for eksempel. Med en ny utvidelse kommer en ny nivågrense, og når Dawn Trail slippes, vil eiere av utvidelsen kunne øke nivået på karakterene sine helt til 100. Som din øker, er det kanskje det perfekte tidspunktet for å bytte karriere til en av de to nye jobbene som introduseres i Dawn Trail."

"Viper handler om å komme tett på med en kampstil som har vært gått i arv fra Torali-jegere i generasjoner. Raske og avgjørende slag med dine doble kniver vil svekke fiendene dine før du går inn for et kraftig siste slag.
Pictomancer, på den andre siden, bruker fantasien som et våpen. De kan manifestere kunstverkene i tankene sine til virkelighet og har en palett full av trylleformularer og evner klare til bruk når de trenger dem."

"I tillegg til de nye jobbene, regionen, fangehullene og mer, kommer det også en ny spillbar rase vei til Final Fantasy XIV Online i form av den kvinnelige Hrothgar. Hun kommer fra Ilsebard med Torali-forfedre, er Hrothgar et sterkt, kattelignende folk med anlegg for lederskap.
Syn er ganske sjeldne blant folket deres, og det er derfor vi bare har sett dem ankomme nå."

"Enten du er en spiller som har fulgt med siden lanseringen av grunnspillet, A Realm Reborn, for over 10 år siden, eller om du er en som ikke har spilt på en stund, er du du helt sikkert legge merke til de massive grafiske endringene som kommer til Final Fantasy XIV Online med Dawn Trail-utvidelsen."

"Spillets første store grafiske oppdatering gir en fullstendig overhaling av grafikken. Fra forbedrede teksturer til bedre kvalitet på miljøer og figurer, vil du bli overrasket over hvor imponerende og oppslukende verden ser ut.
Så hvis du har hatt en Warrior of Light på tomgang en stund, skal du vite at nå er det perfekte tid for deg å vende tilbake til Final Fantasy XIV Online. Dawn Trail legger til en massiv ny region for deg å utforske, komplett med intrikate og spennende oppdrag, nye fangehull å kjempe mot nye jobber og en ny spillbar rase hvis du ønsker å oppdatere karakteren din."

"og den økte nivågrensen du kan oppnå.
Dette er bare en liten smakebit av det store tilfanget av nytt innhold som kommer med Final Fantasy XIV Dawn Trail, og hvis du ønsker å bli med alle spillerne på eventyr i Toral, kan du forhåndsbestille nå for å motta en kode for tidlig tilgang fra og med 28. juni, og deretter vil den fullstendige utgivelsen finne sted 2. juli for PlayStation, Xbox, Steam, Windows og Mac."

Sponsored

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere