Norsk
Gamereactor
Videos
Suicide Squad: Kill the Justice League
HQ

GRTV News - Suicide Squad: Kill the Justice League's andre sesong blir forsinket i siste øyeblikk

Det ser ikke akkurat bra ut for at den lovede veikartet skal bli ferdig.

Audio transcriptions

"Hei, velkommen tilbake til GLTV News, jeg heter Alex og dekker som vanlig ettermiddagens siste og beste når det gjelder spill, utstyr, teknologi, underholdning, hva du vil, hva du enn elsker, har vi det her for deg GLTV News og det bredere Gamereactor-nettverket som helhet."

"Så hvis du liker det du ser og vil se mer, kan du sjekke ut Gamereactor hvor som helst du får det fra for spillanmeldelser, filmanmeldelser, forhåndsvisninger av spill, eksklusivt innhold og så mye, mye, mye mer.
Du kan sikkert høre at sykdommen er så godt som borte for meg nå, lurgien er borte, ikke vær redd for at det ikke kommer til å komme gjennom skjermene dine, men jeg føler meg mye bedre."

"Men i dag snakker vi om noe som, vel, ikke har fått noen til å føle seg bra, jeg vet ikke tror siden den ble lansert, Suicide Squad drepte Justice League, den andre sesongen av den har blitt forsinket i siste liten.
Den skulle egentlig slippes den 12. juli, det er to dager fra nå."

"Den har siden blitt forsinket, rammet av en stor forsinkelse, beklager den 11. juli, det er i morgen.
Jeg trodde det var den 12. fordi det var en to dagers forsinkelse, som dere kan se snakket vi om det i en episode av Gaming Gossip også.
Men ja, vi kommer nå til å vente to uker til fra det til den 25., så det er to uker i morgen."

"Det er egentlig ikke gitt noen grunn til det, det er bare en oppdatering som vi kan se på Twitter eller X-innlegget her.
Det er sesongen som kommer til å bringe Mrs. Freeze som en ny spillbar karakter og noen mer innhold som folk kan glede seg over."

"Jeg er ikke helt sikker på om Suicide Squad drepte Justice League, jeg har ikke spilt det, selv selv om jeg er en stor fan av Rocksteady, har jeg ikke spilt det, og jeg kommer ikke til å spille det fordi det virker som om disse sesongoppdateringene, selv om de legger til nye karakterer, ikke virkelig ser ut til å legge til noe annet for folk å glede seg over fordi Rocksteady også har bare bygget videre på en formel som egentlig ikke fungerte i utgangspunktet."

"Men ja, folk er ikke nødvendigvis glade for dette, for også det faktum at var så plutselig og uten noen ordentlig begrunnelse, er det ikke noe annet vi kan gjøre.
gjennom, og det virker bare som enda en spiker i kisten for dette spillet som var dødt sannsynligvis før ankomst."

"Det er mange faktorer som kan forklare hvorfor Suicide Squad drepte Justice League, men Jeg tror den viktigste er at det ikke er i Rocksteadys styrehus å lage noe live-tjeneste som fungerer slik.
Jeg tror de prøvde å gjøre for mye på for lite tid, og det ser ikke ut til å ha fungert i det hele tatt, for selv om det kommer nye sesonger, og vi vil se den lovede veien kartet vil se slutten, etter det kommer vi ikke til å høre noe fra det."

"Jeg vil bli overrasket om serverne blir værende lenge etter det, jeg vil bli overrasket om vi selv ser slutten på veikartet, for selv om det er lovet, er spillerbasen ikke er der.
Det er bare en veldig, veldig trist situasjon, og ja, spesielt med tanke på at selv det som er lovet, blir forsinket."

"La meg få vite hva du synes om det.
Hadde du tenkt å spille Rocksteadys Suicide Squad som drepte Justice Leagues andre sesong i morgen?
Hvis ikke, er du sannsynligvis som resten av oss, og jeg ser deg i morgen for litt mer GRTV nyheter."

"Bye bye.
Bye bye."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere