Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vinn en massiv monitor og kult gamingutstyr i vår The Crew 2-konkurranse

Hvis du er den beste The Crew 2-spilleren i Norden, hvorfor bare skryte av det - hvorfor ikke vinne noen fete premier også?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

OPPDATERING 16.04

Konkurransen pågår fortsatt, og det har skjedd en betydelig endring i topplisten. På toppen er finske mursu på PS4, etterfulgt av også finske Termitti_92 på PS4. På tredjeplassen er danske Jakob Kastrupsen, også på PS4.

1. mursu, 02:42.952, PS4
2. Termiitti_92, 02:44.968, PS4
3. Jakob Kastrupsen, 02:47.308, PS4

OPPDATERING 06.04

Konkurransen er i gang og topp 3-listen ser slik ut:

På toppen er finske Termitti_92 på PS4, etterfulgt av danske Jakob Kastrupsen på PS4, og den tredje er finske Gabriel Eklund på PC

1. Termiitti_92, 02: 44.968, PS4
2. Jakob Kastrupsen, 02: 47308, PS4
3. Gabriel Eklund, 02: 58.902, PC

The Crew 2

Vår nye The Crew 2-konkurranse starter i dag, og er et gaterace på "Once upon a time in Brooklyn"-banen på alle plattformer.

Alt du må gjøre er å være den raskeste, og det er det.

HQ

Premiene består av gamingutstyr fra MSI, inkludert den nye kompakte utgaven av Vigor 50-tastaturet, den nye Clutch GM41-musen og det redesignede Immerse GH50-headsettet og noen goodiebags - med en hovedpremie som er en massiv MSI Optix-MAG322cqr 32" 165Hz 1440p-gamingmonitor.

Når du har meldt deg på (gjør det her) blir en leaderboard-side tilgjengelig, og der kan du registrere tiden din. Du må også legge til Gamereactors Uplay / PSN / Xbox Live i vennelista di så vi kan bekrefte scoren (GamereactorCrew på PC, GamereactorLive på PSN eller GamereactorLive på Xbox).
Vi sjekker toppen fem ganger om dagen og ber de topp 5 spillerne om å filme en kort video som viser in-game resultatlisten for banen for å dobbeltsjekke resultatene.

Her på Gamereactor inngår vi innimellom en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et bestemt produkt. Dette betyr at videoen her produseres i samsvar med Gamereactor-teamet, er sponset, og det kan du lese mer om ved å klikke på lenken over.

Relaterte tekster

7
The Crew 2Score

The Crew 2

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel satte seg i bilen, så på motorsykkelen, så i båten, før han avsluttet bak spakene i fly. The Crew 2 byr på mye, men er det kvantitet fremfor kvalitet?Loading next content