Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Void Bastards

Void Bastards kommer til PlayStation 4 og Metro til Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med skapere av Bioshock bak roret, en tegneserieaktig stil og et gameplay som blander Bioshock med Dark Souls er det ikke rart flere hadde høye forventninger til Void Bastards. Sluttproduktet havnet ikke akkurat på altfor mange årets spill-lister, men fikk uansett en relativt god mottakelse. Derfor er det godt å se at PlayStation 4-eiere tydeligvis også skal få spille det snart.

Det europeiske sensurorganet PEGI har nemlig satt sin dom over en PS4-utgave av Void Bastards, noe de ekstremt sjeldent gjør lenge før lansering. Dermed kan vi være ganske trygge på å se Blue Manchu sitt nyeste spill på Sonys konsoll før vi kommer til påske.

Dette gjelder også en Nintendo Switch-utgave av 4A Games' Metro Redux-samlingen hvor Metro 2033 og Metro: Last Light har blitt pusset opp, for også denne har fått sin godkjennelse av PEGI.

Void Bastards

Relaterte tekster

0
Bioshock-skaper avduker Void Bastards

Bioshock-skaper avduker Void Bastards

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Folk lytter litt ekstra oppmerksomt når personer som har laget Bioshock annonserer et nytt spill, så alles øyne og ører våknet til live da Microsoft fikk æren av å avduke...Loading next content