Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Wasteland 3 avsluttes i oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bare tre måneder har gått siden vi fikk mer historie og innhold til Wasteland 3 i form av The Battle of Steeltown, men Inxile har tydeligvis jobbet på spreng under pandemien.

De ekstremt talentfulle rollespillskaperne forteller at Wasteland 3 sin andre og siste utvidelse, Cult of the Holy Detonation, blir tilgjengelig den 5. oktober. Da går turen til den amerikanske militærbasen Cheyenne Mountain Complex, hvor en mutert kult tilbeder en atomeksplosjon som holdes i stasis. Man trenger ikke akkurat å være atomforsker for å forstå at slikt ikke akkurat har gjort forholdene særlig gode, så noen av de mindre vennligsinnede personene vi skal kjempe mot er nærmest zombie-lignende mutanter. Samtidig er slike massive krefter selvsagt fristende for andre overlevende også, så forvent enda flere vanskelige valg, nye våpen og nye områder som kan utforskes.

HQ
Wasteland 3

Relaterte tekster

0
Wasteland 3Score

Wasteland 3

ANMELDELSE. Skrevet av Roy Woodhouse

Fallout-skaperne har gjort det igjen. Her får vi et fremragende rollespill hvor valgene du tar virkelig får konsekvenser og kampsystemet engasjerer.

0
Wasteland 3 avsluttes i oktober

Wasteland 3 avsluttes i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bare tre måneder har gått siden vi fikk mer historie og innhold til Wasteland 3 i form av The Battle of Steeltown, men Inxile har tydeligvis jobbet på spreng under...

0
Wasteland 3 får mer historie i juni

Wasteland 3 får mer historie i juni

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Inxile Entertainment var raskt ute med å si at Wasteland 3 ville få utvidelser, og nå vet vi mer om hva som venter i den første og når den kommer. Utvidelsen heter The...Loading next content