Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Wasteland 3 får mer historie i juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Inxile Entertainment var raskt ute med å si at Wasteland 3 ville få utvidelser, og nå vet vi mer om hva som venter i den første og når den kommer.

Utvidelsen heter The Battle of Steeltown og vil lanseres den 3. juni. Utviklerne holder seg relativt hemmelighetsfulle hva spesifikke detaljer angår, men vi loves nye områder, oppdrag, utstyr og mekanikker. Selve Steeltown skal være et meget viktig område i Colorado hva produksjon angår, så når forsendinger bruker unormalt lang tid og ting forsvinner må selvsagt vi hjelpe til, noe som blant annet betyr kamper mot Plains Gangs. Teasertraileren vi har fått gjøre det vel ganske klart at denne gjengen har litt av hvert å rutte med, så forhåpentligvis får vi mulighet til å bruke de tingene også.

HQ
Wasteland 3
Wasteland 3Wasteland 3

Relaterte tekster

0
Wasteland 3Score

Wasteland 3

ANMELDELSE. Skrevet av Roy Woodhouse

Fallout-skaperne har gjort det igjen. Her får vi et fremragende rollespill hvor valgene du tar virkelig får konsekvenser og kampsystemet engasjerer.

0
Wasteland 3 avsluttes i oktober

Wasteland 3 avsluttes i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bare tre måneder har gått siden vi fikk mer historie og innhold til Wasteland 3 i form av The Battle of Steeltown, men Inxile har tydeligvis jobbet på spreng under...

0
Wasteland 3 får mer historie i juni

Wasteland 3 får mer historie i juni

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Inxile Entertainment var raskt ute med å si at Wasteland 3 ville få utvidelser, og nå vet vi mer om hva som venter i den første og når den kommer. Utvidelsen heter The...Loading next content