Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Wasteland 3 passerer en million spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det virker som at inXile Entertainment og Deep Silvers rollespill Wasteland 3 har fått en ganske god start. Siden lanseringen for eksakt to måneder siden har det nå nådd over en million spillere. Dette ble avslørt på Twitter av utvikleren selv.

Wasteland 3 er tilgjengelig til PC, PlayStation 4 og Xbox One. Det inngår også i Xbox Game Pass (PC og Xbox One), noe som nok har bidratt til et større antall spillere. Vi liker virkelig dette rollespillet, og det kan du lese alt om i vår anmeldelse.

HQ
Wasteland 3

Relaterte tekster

0
Wasteland 3Score

Wasteland 3

ANMELDELSE. Skrevet av Roy Woodhouse

Fallout-skaperne har gjort det igjen. Her får vi et fremragende rollespill hvor valgene du tar virkelig får konsekvenser og kampsystemet engasjerer.

0
Wasteland 3 avsluttes i oktober

Wasteland 3 avsluttes i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bare tre måneder har gått siden vi fikk mer historie og innhold til Wasteland 3 i form av The Battle of Steeltown, men Inxile har tydeligvis jobbet på spreng under...

0
Wasteland 3 får mer historie i juni

Wasteland 3 får mer historie i juni

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Inxile Entertainment var raskt ute med å si at Wasteland 3 ville få utvidelser, og nå vet vi mer om hva som venter i den første og når den kommer. Utvidelsen heter The...Loading next content