Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Wasteland 3 viser heftige muligheter i ny video

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har ikke hørt stort om Wasteland 3 etter utsettelsen i mars, så gjengen i Inxile kompenserer for dette i kveld med en heftig video.

I den nyeste utviklerdagboken forteller de nemlig om de omfattende mulighetene vi har både når det gjelder å skape unike figurer og hvordan kampene foregår. Blant annet forklarer de mer om hvordan vi kan få en god bonus så lenge vi også kan leve med negative sideeffekter, hvilke forbedringer som har blitt gjort i kampsystemet og mer. Man kan altså trygt si at Wasteland 3 virker betraktelig mer ambisiøst og bedre enn forgjengeren.

HQ
Wasteland 3

Relaterte tekster

0
Wasteland 3Score

Wasteland 3

ANMELDELSE. Skrevet av Roy Woodhouse

Fallout-skaperne har gjort det igjen. Her får vi et fremragende rollespill hvor valgene du tar virkelig får konsekvenser og kampsystemet engasjerer.

0
Wasteland 3 avsluttes i oktober

Wasteland 3 avsluttes i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bare tre måneder har gått siden vi fikk mer historie og innhold til Wasteland 3 i form av The Battle of Steeltown, men Inxile har tydeligvis jobbet på spreng under...

0
Wasteland 3 får mer historie i juni

Wasteland 3 får mer historie i juni

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Inxile Entertainment var raskt ute med å si at Wasteland 3 ville få utvidelser, og nå vet vi mer om hva som venter i den første og når den kommer. Utvidelsen heter The...Loading next content