Norsk
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Wasteland-utviklernes nye spill er en FPS/RPG-hybrid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Wasteland 3 var lenge under utvikling, men endte med å få flotte anmeldelser over hele linjen. Studioet jobber åpenbart med utvidelser til spillet, men de er også i gang med deres neste spill.

Vi vet ikke noe særlig om det enda, men det later til at selve sjangerkombinasjonen nå er avslørt. De leter for øyeblikket etter en Senior Gameplay Designer, og i selve jobbeskrivelsen står det ganske tydelig at det er snakk om en FPS/RPG-hybrid.

"You will team up with the creatives from across the development team, designing and implementing gameplay systems such as powerful, tactile first-person weapons and unique combat abilities that draw the player right into the middle of the action. It's required to understand the moment-to-moment gameplay loops of first-person shooters and RPGs and what makes those genres fun."

Det vites enda ikke når de vil fortelle mer om spillet, men de er i hvert fall i gang.

Wasteland 3

Relaterte tekster

0
Wasteland 3Score

Wasteland 3

ANMELDELSE. Skrevet av Roy Woodhouse

Fallout-skaperne har gjort det igjen. Her får vi et fremragende rollespill hvor valgene du tar virkelig får konsekvenser og kampsystemet engasjerer.

0
Wasteland 3 avsluttes i oktober

Wasteland 3 avsluttes i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bare tre måneder har gått siden vi fikk mer historie og innhold til Wasteland 3 i form av The Battle of Steeltown, men Inxile har tydeligvis jobbet på spreng under...

0
Wasteland 3 får mer historie i juni

Wasteland 3 får mer historie i juni

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Inxile Entertainment var raskt ute med å si at Wasteland 3 ville få utvidelser, og nå vet vi mer om hva som venter i den første og når den kommer. Utvidelsen heter The...Loading next content