Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Waven

Waven er for nye og gamle Ankama-fans

Til tross for at det foregår i samme verden som studioets andre spill, trenger du ikke å kjenne til hele historien for å sette deg inn i Waven.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Waven er et nytt taktisk rollespill fra veteranene i Ankama. Tidligere har studioet laget spill som Dofus og Wakfu. Waven eksisterer i samme univers som disse titlene, forteller spillprodusent Bastien Guers.

Men det virker ikke som om du trenger å vite alt om Krosmoz' verden for å sette deg inn i den. "Faktisk foregår [Waven] 20 år etter det forrige spillet", sier Guers. "Så universet er det samme, karakterene er de samme, men historien er helt ny. Så selv om du ikke kjenner til de andre spillene, er det greit, du trenger ikke å kjenne til de andre spillene for å forstå historien.""

I tillegg til historien i Waven er det også actionfylte kamper, som Guers beskriver slik: "Det er turbasert, men du må tenke veldig fort. Kampene tar rundt 3-5 minutter, så du må virkelig tenke raskt."

Ta en titt på hele intervjuet nedenfor for å få vite alt du trenger å vite om Waven:

HQ

Relaterte tekster

0
Waven er for nye og gamle Ankama-fans

Waven er for nye og gamle Ankama-fans

NYHET. Skrevet av Alex Hopley

Til tross for at det foregår i samme verden som studioets andre spill, trenger du ikke å kjenne til hele historien for å sette deg inn i Waven.Loading next content