Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Wendy's erstatter menneskelige drive-thru-bestillere med en AI-chatbot

Robotrevolusjonen tar sine første spede skritt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I hjemstaten Ohio tester hurtigmatkjeden Wendy's ut en ny teknologi. I samarbeid med Google lager de en AI-chatbot som forstår hvordan kunder vanligvis legger inn bestillinger i drive-thrus, og som vil reagere deretter og ta imot bestillingen på en samtalepreget måte.

Wendy's mener at noen kunder kanskje ikke engang er klar over at de snakker med en AI-chatbot, ettersom de håper å gi en lignende opplevelse som en bemannet drive-thru. Hvis de er ute etter en slik opplevelse, kan man anbefale at de bare fortsetter å bruke mennesker, men det er en debatt vi helst ikke vil involvere oss i.

Wendys informasjonssjef sa at tidlige tester av AI-chatboten gir lovende resultater. Han sa: "den er minst like god som vår beste kundeservicerepresentant, og den er sannsynligvis i gjennomsnitt bedre."

Menneskene bak chatboten har også programmert den til å selge mer, slik at du blir spurt av en robot om du vil supersize måltidet ditt, legge til ekstrautstyr og alt annet som irriterer deg ved en drive-thru.

Dette er en annonse:

Hva synes du om at en AI tar bestillingen din?

Wendy's erstatter menneskelige drive-thru-bestillere med en AI-chatbot


Loading next content