Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Asteroid City

Wes Andersons Asteroid City får sin første trailer

Som vanlig ser vi på en stjernespekket rollebesetning.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Wes Andersons siste film, Asteroid City, har nettopp gitt ut sin første trailer, og gir oss en titt på rollebesetningen, historien og innstillingen til den kommende filmen.

Som det har vært tilfelle med mange nyere Wes Anderson-verk, inkluderer Asteroid City en stjernespekket rollebesetning, inkludert Steve Carrell, Scarlett Johansson, Tom Hanks og mye mer.

Handlingen i filmen dreier seg om en fiksjonalisert by i 1950-tallets Amerika hvor et romvesen lander. Bortsett fra den eggende hendelsen, er vi for det meste lette på detaljer, men det ser ut til at vi kommer til å få mange av de vanlige Wes Anderson-quirks i Asteroid City.

Asteroid City slippes 16. juni, vil du se på?

HQ
Asteroid City

Relaterte tekster

0
Asteroid City

Asteroid City

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Alex Hopley

Å dra til ørkenen for å delta på en vitenskapsmesse høres ikke ut som min type ferie, men med Wes Andersons sjarm kan jeg tåle varmen.Loading next content