Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Wii Shop stenges i 2019

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo Switch selger veldig bra for det japanske øyeblikket om dagen, så det tar nok ikke lang tid før alle Wii U-eiere har skaffet seg den også. Da er det kanskje ikke så rart at Nintendo vil skifte alt fokuset over til Switch relativt snart.

Nå kan de nemlig fortelle at Wii Shop-en vil legges ned den 31. januar 2019. Dermed blir det ikke mulig å kjøpe spill og andre ting fra tjenesten lenger for Wii- og Wii U-eiere.

Det skjer ofte endringer før den tid. Den 26. mars neste år blir det ikke mulig å legge til Wii Points til brukeren sin lenger heller. Til tross for dette skal det være mulig å laste ned spill og ting man allerede eier på nytt etter at Wii Shop stenges, så vi trenger i alle fall frykte for det vi allerede eier på en god stund.

Wii Shop stenges i 2019


Loading next content