Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wild Hearts

Wild Hearts introduserer en ny revelignende fiende

En ny Kemono-art blir tilgjengelig for spillere å jakte på.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Wild Hearts, Omega Forces Monster Hunter-inspirerte spill, er som lovet klare for å bringe mer innhold til spillet denne måneden.

Den nye oppdateringen - kalt Lethal Blossoms - lanseres 6. april, og introduserer en ny Kemono-art kalt Murakumo som spillerne kan spore opp og jakte på. Murakumo er en monstrøs revelignende skapning som bruker vind til å piske sakura-blomsterblader til kraftige angrep.

Når våren kommer til Azuma og denne nye trusselen nærmer seg vil spillerne også bli belønnet med nye verktøy for å kjempe mot dyret. Den nye Spinning Top er en fusjon-Karakuri, som spretter rundt, får fart og kraft til å bygge opp et svimlende slag.

I tillegg lar det nye Limit Break-systemet spillere få styrke fra beseirede fiender gjennom Core Orbs. Disse er samlet fra vellykkede Kemono-jakter, og kan brukes til å forbedre våpen og rustninger slik at spillerne kan takle sterkere fiender.

Senere i april vil spillerne også bli konfrontert med en ny flygende Kemono - Deathhaze Gloombeak - forutsatt at de har overlevd Murakumos angrep. I tillegg kommer et nytt spesialoppdrag kjent som Serial Hunts sammen med den kråkelignende skapningen.

Wild Hearts er tilgjengelig på PS5, Xbox Series X/S og PC.

HQ
Wild Hearts

Relaterte tekster

0
Wild HeartsScore

Wild Hearts

ANMELDELSE. Skrevet av Alex Hopley

Kan Koei Tecmos nye rollespill krone seg til den nye kongen av monsterjakt?Loading next content