Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warplanes

World of Warplanes utsettes til november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Wargaming.net har utsatt lanseringen av det kommende krigsspillet World of Warplanes, altså den luftige etterfølgeren til monstersuksessen World of Tanks. Spillet skulle egentlig slippes den 26. september, men i stedet skal det nå lande (no pun intended) den 12. november.

Vlad Belozerov, som er lederen for World of Warplanes-utviklingen, beskriver utsettelsen på følgende vis:

- Vi er fokuserte på å levere et godt produkt og vi gjør alt vi kan for å sikre at World of Warplanes får finpussen spillet fortjener. Den ekstra tiden vil gi utviklingsteamet mulighet til å finjustere spillbalansen og forsikre at alle funksjoner er i tipp topp stand innen lanseringen, kommenterer Belozerov.

Tror du World of Warplanes blir en like stor suksess som World of Tanks?

World of Warplanes
World of WarplanesWorld of Warplanes

Relaterte tekster

4
World of WarplanesScore

World of Warplanes

ANMELDELSE. Skrevet av Oskar Nyström

Wargaming.net spinner videre på World of Tanks-suksessen, og tar kampen bokstavelig talt til himmels. Vi har prøvd oss som piloter i en verden full av krigsfly...

0
World of Warplanes får dato

World of Warplanes får dato

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter monstersuksessen World of Tanks (som for øvrig er på vei til Xbox 360) satser utviklerne hos Wargaming på å gjenta suksessen med World of Warplanes. En grundig beta...Loading next content