Norsk
Gamereactor
nyheter
WRC 8

WRC 8 kjøres inn på PC, PS4, Xbox One og Switch i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kylotonn og Bigben Interactive måtte ta en pause fra WRC i fjor siden all tiden ble brukt på V-Rally 4., men som forventet er de tilbake med full styrke i år.

Nå kan de nemlig annonsere at WRC 8 vil komme til PC, PS4, Xbox One og Switch en gang i september. Annonseringstraileren og de første bildene vi har fått retter rampelyset mot Ford Fiesta World Rally Car og banene i Rallye Monte-Carlo og Rally Turkey, men vi blir i kjent stil lovet mange andre biler, førere og baner. Lovnadene spares ikke på gameplaymessig heller. Vi blir lovet bedre grafikk, mer tekniske ruter, bedre kartleser og en mer engasjerende karrieremodus som vil ta oss gjennom over hundre baner spredd over fjorten land hvor været skal kunne forandre seg på realistisk vis. Sistnevnte vil selvsagt bety mye for spillet. Det blir ikke bare enda viktigere å velge riktig dekk og andre endringer, men også holde styr på værmelderne dine.

Hvordan høres dette ut?

HQ
WRC 8
WRC 8WRC 8WRC 8WRC 8

Relaterte tekster

7
WRC 8Score

WRC 8

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Full fart gjennom finske skoger og svingete veier i Monte Carlo. Daniel har tatt turen i nok en rallybil.Loading next content