Norsk
Gamereactor
forspill
WWE 12

WWE 12

Peter Pirate Commander Communist entrer ringen og varmer opp til flathåndsslag og grisebank i WWE 12. Chris forteller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er noe fascinerende ved to voksne menn i kostymer, med tilhørende alias, som slår og kaster hverandre rundt i ringen mens publikum roper og skriker etter vold og blod.

Det er en opplevelse av amerikansk karakter som ikke er spesielt utbredt i Norden, men til dere som går rundt med en liten fribryter i magen - WWE 12 fra THQ vet råd.

WWE 12
Her har dere hundre kilo mann, vær så god...klask!

Det er det nyeste spillet fra utgiveren, og etterfølger fjorårets WWE Smackdown vs Raw. Spillet er tro mot sine wrestling-røtter ned til minste detalj, og man får rikelig med sjanser til å kvitte seg med innestengt aggresjon. Fokuset er på showet i og rundt ringen, og man er på toppen av verden når man senker motstanderen med et velplassert spark i magen - ihvertfall hvis man skal tro på THQ.

Dette er en annonse:

WWE 12 gir oss mulighet til å spille med opptil åtte nye superstjerner i tillegg til de vanlige. Som om ikke dette er nok, kan man skape sin egen superstjerne fra bunnen av, for så å ta han eller henne hele veien til toppen. Foruten selve kampene i ringen, kan spilleren skreddersy det meste i WWE 12. Dette inkluderer alt fra en egendesignet superstjerne med sitt eget tilrop, til ringens utseende og publikums rop. Utvalget er stort, og man kan fort ende opp med å bruke mye tid på å finne den perfekte fargen til sin lille superstjerne.

WWE 12
Visste ikke at man kunne breake i støvlene til Gene Simmons...

Slik blir superdivaen Peter Pirate Commander Communist, med selvlysende hud, født. Flere ganger fryder jeg meg over min modne tilnærming til profesjonell wrestling - smilet er bredt og seieren er så godt som min.

Smilet forsvinner som dugg for solen når min figur hopper inn i ringen. Vanskelighetsgraden har blitt hevet noen hakk siden WWE Smackdown vs Raw, noe som kommer tydelig frem når min figur gjentatte ganger blir slengt i gulvet.

Dette er en annonse:

Spilleren kan, gjennom et oppgradert system for å sikte inn kroppsdeler, presist velge hvilket lem man ønsker å slå etter. Møter du en rask motstander kan det være nyttig å gå etter beina. Etterhvert som tiden går blir figuren din tregere og dårligere til å sloss, og til slutt ender du opp på gulvet. Heldigvis kan superstjerner gjøre comeback, akkurat som i den virkelige wrestling-verdenen. I ekte superheltstil kan man ved hjelp av boost komme tilbake til kampen og snu tap til seier. Boosten varer ikke evig, og hvis du ikke beseirer motstanderen din i tide vil du for alvor få smake matta.

Det er mange måter å vinne på i WWE 12. Som nevnt kan man denge motstanderen i gulvet, eller så kan man rett og slett prøve seg på en såkalt submission. Dette innbærer at man låser motstanderen i et jerngrep og holder ham fast til dommeren avbryter. Motstanderen din vil selvfølgelig forsøke å unnslippe grepet, men når du først har ham nede er det på tide å benytte seg av håneretten. Se opp, for ingenting er sikkert i WWE 12 - man gir absolutt alt for å vinne.

WWE 12
Var det noen som bestilte en massasje - ekstra dyp?

Spillet inneholder flere forskjellige typer kamper. Man kan velge den klassiske én mot én med tre forskjellige vanskelighetsgrader, eller man kan velge 1 vs. 1 vs. 1 som tilfører kampen mer dynamikk. Man kan også ta en tag team-kamp hvor man sloss to mot to, og med denne muligheten kan WWE 12 vise seg å være et perfekt spill på en lørdag kveld i gode venners lag.

Den brautende oppførselen i ringen kommer nok til å fremkalle et og annet smil - særlig når det hoppes fra to meters høyde og en albue plantes i en utslått brystkasse. Har man ingen venner i nærheten, så er det ingen grunn til å fortvile. Spillet inneholder en 12 timer lang, historiebasert kampanjedel som er mer lineær og konkret enn historien i WWE Smackdown vs. Raw 2011.

Spillet kommer 25. november på Wii, Playstation og Xbox 360, og det spørs om ikke Peter Pirate Commander Communist nok en gang ser dagens lys når The Rock skal rundjules.

WWE 12
Hvor mange menn i glorete truser trengs for å skru inn en lyspære?
WWE 12
WWE 12
WWE 12
WWE 12
HQ

Relaterte tekster

WWE 12Score

WWE 12

ANMELDELSE. Skrevet av Mohammed Warsame

Spandex, langt hår og knebeskyttere - wrestlinggutta er tilbake igjen, og vår anmelder har kastet seg ut i ringen...

WWE 12

WWE 12

FORSPILL. Skrevet av Chris Hagen Simonsen - GR DK

Det er noe fascinerende ved to voksne menn i kostymer, som slår og kaster hverandre rundt i ringen mens publikum roper og skriker etter vold og blod.Loading next content