Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox Game Pass Ultimates Venner og Familie-tilbud utvides til flere land

Men Norge er dessverre ikke blant dem enda.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et Xbox Game Pass Ultimate-abonnement kalt Friends & Family ble rullet ut i Colombia og Irland i fjor. Det er i utgangspunktet en måte å dele ett abonnement med opptil fire andre personer som bor i landet ditt slik at alle som får spillene og fordelene som tilbys med Game Pass Ultimate.

Nå har Microsoft annonsert at seks nye land vil kunne bli med på den billigere måten å få Game Pass, men det er ikke akkurat de største markedene som får muligheten; Chile, Ungarn, Israel, New Zealand, Sør-Afrika og Sverige.

Friends & Family er omtrent dobbelt så mye som et vanlig Game Pass Ultimate-abonnement, så så snart det er minst tre personer (det støtter altså opptil fem) som deler er det en ganske god besparelse hver måned. Vi antar at det bare er et spørsmål om tid før resten av Xbox-markedene også får denne muligheten.

Xbox Game Pass Ultimates Venner og Familie-tilbud utvides til flere land


Loading next content