Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox har "over et dusin" spill under utvikling sammen med tredjepartsstudioer

"Hvert eneste av disse prosjektene er helt unikt, og vi tilnærmer oss dem på en svært skreddersydd måte."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi visste allerede at Xbox Game Studios har flere eksklusive spill under utvikling med tredjepartsstudioer som produsenter, inkludert noe fra Kojima Productions (Death Stranding) og People Can Fly (Bulletstorm, Outriders) samt allerede annonserte titler som Contraband, Towerborne og Ara: History Untold.

Men det viser seg at det er langt flere prosjekter på vei, og det ser ut til at de fleste av dem er titler vi aldri har hørt om. Crystin Cox, direktør for Live Game Operations i Xbox Game Studios, har følgende å si om alt dette i en ny video som Microsoft har delt:

"Så det er ganske mange prosjekter vi jobber med akkurat nå, og vi har over et dusin spill som vi jobber med for øyeblikket. Hvert eneste av disse prosjektene er helt unikt, og vi tilnærmer oss dem på en veldig skreddersydd måte."

Hvis vi er heldige, kan vi i det minste få se et livstegn fra et prosjekt eller to på torsdag (21. september) når Microsoft har en utstilling under Tokyo Game Show, noe vi har rapportert om tidligere.

Du kan sjekke ut videoen nedenfor for selve sitatet, spol frem til ca. 5 minutter og 30 sekunder når de gode tingene begynner. Er det noe spesielt studio du håper skal lage et spill sammen med Microsoft?

Xbox har "over et dusin" spill under utvikling sammen med tredjepartsstudioer

Takk til Wccftech.comLoading next content