Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox One selger dårlig under lanseringen i Japan

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Japan har aldri vært et godt marked for Microsofts konsoller, men Xbox One-lanseringen har vært overaskende dårlig. Nå meldes det at kun 23 562 konsoller har blitt solgt på de fire dagene butikkene har vært åpen etter lanseringen. Dette er mindre enn halvparten av Xbox 360, som solgte 62 135 på bare to dager.

Dette er også betydelig mindre enn de 302 000 Wii U og 322 000 Playstation 4 som ble solgt på bare to dager etter deres lanseringer. En forklaring på dette kan selvfølgelig ligge i at Xbox One ikke har vært regionlåst, og dermed mye enklere å importere for de som ikke har orket å vente.

Titanfall har vært det mest populære spillet, hvor 22 416 er solgt som både som enkeltsalg og inkludert i samlepakker sammen med konsollen. Kinect Sports Rivals, som også har vært med i samlepakker, solgte 14 919 kopier, og Dead Rising 3 har solgt 7330.

Xbox One selger dårlig under lanseringen i Japan


Loading next content