Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario + Rabbids Kingdom Battle

Xcom-skaperen ble tilbydd Mario + Rabbids Kingdom Battle

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når man skal prøve å beskrive Mario + Rabbids Kingdom Battle er det veldig vanlige å nevne "Xcom". Spillet er jo som tatt ut av Firaxis sin lærebok, så da er det kanskje ikke så rart at Ubisoft faktisk kontaktet skaperen av serien også.

I et intervju med PCGamesN kan Xcom-skaperen Julian Gollop fortelle at Davide Soliani, mannen som endte opp med å regissere spillet, kontaktet han for tre år siden, og spurte om han ville være med å lage et lite drømmeprosjekt han nå hadde fått klartsignal til å starte med. Han nevnte ikke flere detaljer enn det, og Gollop hadde akkurat forlatt Ubisoft for å jobbe med Chaos Region, så han måtte takke nei. Overraskelsen var derfor stor da det i år viste seg å være denne sammenslåingen av Mario, Rabbids og Xcom.

Tror du Xcom-skaperen kunne tilført noe ekstra til spillet?

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Relaterte teksterLoading next content