Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV

Yoshida håper å få Final Fantasy XIV på Switch og Xbox med cross-play

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dette er ikke første gang Final Fantasy XIV-produsenten Naoki Yoshida har ytret ønske om å gi ut MMORPGet på både Nintendo Switch og Xbox One (etter å ha gitt det ut på PC, PS3 og PS4), men nå virker det som han kunne tenke seg å forene alle spillere, uavhengig av plattform.

På E3 sa Yoshida at han ville "as many to play as possible" i et intervju med VGR. Produsenten innrømmet at han var i samtaler med alle tre konsollprodusentene (Sony, Nintendo, and Microsoft) for å prøve å gi ut en versjon av spillet på Switch og Xbox One som er kompatibel med PC og PS4-versjonene.

De "hope to announce something as soon as we can", men hvis cross-play er det som skal til, er sannsynligheten for at det skjer veldig liten. Sony har ikke vært spesielt positivt innstilt til cross-play tidligere, og det spørs om det er dette spillet som får dem til å endre mening.

Kunne du tenke deg å spille FFXIV på Xbox og Switch?

Final Fantasy XIV

Relaterte teksterLoading next content