Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Sunshine

YouTuber har gjennomført Super Mario Sunshine med en gitar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi blir alle oppfordret til å holde oss hjemme i disse tider, og det blir etter hvert vanskeligere og vanskeligere å finne ut av hva man egentlig skal gjøre for å få tiden til å gå. Sånn har også YouTuberen Samura1man det.

Nylig bega han seg ut på en ganske så alternativ oppgave: å gjennomføre Super Mario Sunshine med en Guitar Hero-kontrolelr. Det høres helt utenkelig ut, men han klarte utrolig nok å gjennomføre spillet med en - og det tok ham til og med kun litt over tre timer.

Det er ganske imponerende, og du kan se den alternative gjennomspillingen her.

Super Mario Sunshine

Relaterte tekster

0
Super Mario Sunshine fortsettelse på vei?

Super Mario Sunshine fortsettelse på vei?

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

Ryktene løper løpsk opp mot årets E3 messe og de ferskeste dreier seg om Super Mario Sunshine og spillets produsent Takeshi Koizumi. Han har nemlig ymtet innpå om en ny annonsering ved messen, men er det fortsettelsen til Mario Sunshine?

0
Super Mario Sunshine på GBA

Super Mario Sunshine på GBA

NYHET. Skrevet av Jakob Møller

Vi trodde ikke det ikke kunne la seg gjøre, men nå har geniene hos Nintendo gjort det umulige. Super Mario Sunshine er laget til GBA!

0
Super Mario Sunshine side skinner

Super Mario Sunshine side skinner

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Ja, i dag er altså dagen de heldige amerikanerne kan boltre seg med Super Mario Sunshine. Europeiske gamere må heldigvis ikke vente halve eller hele år, og får spillet i starten av oktober. Derfor er vel en tur innom den nyåpna siden på sin plass.Loading next content