Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
PewDiePie: Legend of the Brofist

Youtube-sensasjonen PewDiePie får sitt eget spill!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hvis du har vært innom Youtube mer enn en halv gang er sjansene gode for at du har vært borti ansiktet til svenske Felix Kjellberg. Under navnet PewDiePie har nemlig 25-åringen erobret Youtube med sine Lets Play-videoer, der han spiller ulike dataspill og kommenterer underveis.

HQ

Siden august i 2013 (med unntak av en kort periode i november og desember av samme år) har kanalen hans hatt flere abonnenter enn noen andre, og på ett tidspunkt var den også den mest sette kanalen på hele Youtube. På dette tidspunktet var det altså flere innom Felix' kanal enn eksempelvis kanalen knyttet til den verdenskjente artisten Rihanna.

I skrivende stund har PewDiePie rett over 36 millioner abonnenter, og suksessen har blant annet ført til inntekter i 20-millionersklassen og tittelen som en av fjorårets mest innflytelsesrike personer på internett.

Nå er han i vinden igjen, og denne gangen er anledningen at han skal få sitt helt eget spill! Mer bestemt er det snakk om spillet PewDiePie: Legend of the Brofist, som allerede er under utvikling til mobile plattformer. Spillet ble introdusert av Felix selv tidligere i år, og etter visningen bad han om innspill fra fansen om hvilken retning spillet burde ta.

Selve utviklingen gjennomføres av det canadiske spillstudioet Outerminds, som tidligere har sluppet iOS-/Android-spillet Tadpole Tap. Nå har de kommet langt nok med utviklingen av Legend of the Brofist til å vise det frem på nytt, og æren fikk naturligvis PewDiePie selv.

Som man kan se av videoen er det snakk om et "old school"-plattformspill, der man tilsynelatende skal redde haier som som er blitt fanget og bundet fast på land i en isverden. På et tidspunkt dukker også Illuminati opp, og ved siden av PewDiePie skal også en rekke andre Youtubere medvirke. Spillet er med andre ord like spinnvilt som PewDiePies videoer pleier å være.

Det er fortsatt uvisst når Outerminds ser for seg å ha spillet klart for lansering.

PewDiePie: Legend of the Brofist
PewDiePie: Legend of the Brofist

Relaterte teksterLoading next content