Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Zenimax kjøpte opp studioet som hjalp Id med Doom

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Zenimax kunne nylig annonsere at de har gjennomført et oppkjøp av et spillstudio som deres Bethesda Softworks har benyttet tidligere. Det er det Texas-baserte studioet Escalation Studios bidro på arbeidet med det glimrende Doom, og for tiden er de opptatt med diverse prosjekter til PC, konsoll, VR og mobiler.

Escalation Studios sier selv at de er fornøyde med å tilhøre Zenimax. Marc Tardif, co-managing director, hadde følgende å si om saken:

"Zenimax Media's studios are responsible for some of the most iconic games in our industry. Becoming a part of this amazing family of developers is an honor for everyone at our studio."

Vi vet dog ikke hvor mye penger det var som byttet eier, men vi håper at dette medfører flere gode spill.

Doom

Takk, Gamespot.

Relaterte tekster

4
Doom til SwitchScore

Doom til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Doom vil vise oss at selv en hendig liten konsoll som Switch ikke nødvendigvis betyr at man går glipp av voksne og brutale opplevelser. La oss se om det lar seg gjøre!

6
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Id Software er endelig ferdige med deres nyeste kapittel i den helvetes populære skytespillserien, og vi har testet...

0
Universal jobber med ny Doom-film

Universal jobber med ny Doom-film

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Universal Pictures jobber med en ny film basert på Doom. Universal bekreftet dette til Variety etter at skuespilleren og sangeren Nina Bergman skrev på Twitter at hun...Loading next content