Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xcom: Enemy Unknown

- Xcom er hellig for oss

Firaxis vil gjøre ære på originalen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke annonserte utgiver 2K Games og utvikler Firaxis strategispillet Xcom: Enemy Unknown, en tittel som vil ha mer til felles med det klassiske originalspillet fra 1994, enn skytespillet Xcom som utvikles parallelt.

I et nytt intervju med amerikanske Game Informer har Firaxis uttrykt en enorm respekt for originalspillet, og at utviklingsteamet derfor ønsker å gjøre ære på det klassiske første spillet.

Ved siden av å omtale spillet som "hellig" på deres kontorer kunne hoveddesigner Jake Solomon forklare at det første Xcom-spillet faktisk var årsaken til at han gikk inn i spillbransjen.

Videre skal store deler av teamet være blodfans av originalen, og flere i staben er tidligere Microprose-ansatte som jobbet med det første spillet.

Firaxis har blant annet utviklet kritikerroste titler som Civilization IV og V, så det er tidelig at utvikleren har kompetanse innenfor sjangeren. Om dette er nok til å blidgjøre fansen av originalspillet gjenstår imidlertid fortsatt å se, hva tror dere?

Xcom: Enemy Unknown

Relaterte tekster

7
Xcom: Enemy UnknownScore

Xcom: Enemy Unknown

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Skaperne bak Civilization går fra sivilisasjonsbygging til invasjon av romvesener. Men er det bra? Kim har svaret...

0
Kommer Xcom: Enemy Unknown til PS Vita?

Kommer Xcom: Enemy Unknown til PS Vita?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det kan se ut til at Xcom: Enemy Unknown er på vei til Sonys håndholdte konsoll, PS Vita, og det ville vært en match som høres ut som hånd i hanske etter vår mening. Det...

2
Se gameplay fra Xcom Enemy Within

Se gameplay fra Xcom Enemy Within

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

Firaxis og 2K Games har publisert en trailer som viser hvordan nyhetene i Xcom: Enemy Within vil fungere i praksis. Denne demoen ble vist på Gamescom, og gir oss en god...

5
Xcom: Enemy Unknown til iOS

Xcom: Enemy Unknown til iOS

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Firaxis' kritikerroste strategispill skal slippes i ny drakt. Til sommeren skal kampen mot romvesenene utkjempes på iPhone eller iPad.Loading next content